ondernemersprijs

Helaas! We hebben de Ondernemersprijs 2014 niet gewonnen. We namen het op tegen Technaut en OR-Quest in de categorie ‘Starter van het jaar’. Nu is verliezen nooit leuk, maar verliezen van een bedrijf als OR-Quest is echt geen belediging. Ondernemer Jelmer Spijksma zit nota bene bij ons in hetzelfde gebouw en we komen regelmatig bij elkaar op de koffie. Het is indrukwekkend om te zien hoe hij in korte tijd zijn bedrijf heeft opgebouwd. Dat hij deze prijs wint, is dan ook niet meer dan terecht. Natuurlijk had die prijs onszelf ook niet misstaan 😉

Kortom… jammer dat we hebben verloren, maar we verloren met een opgeheven hoofd.

Sowieso was het een absolute eer om op het podium te staan tussen al die fantastische ondernemers die stuk voor stuk een bijzonder verhaal te vertellen hebben en gerespecteerd worden vanwege hun ondernemerschap. Wij mochten daar tussen staan en we werden allemaal als ‘parels van de lokale economie’ beschreven door de jury. Dus kun je dan überhaupt wel spreken van verliezen?

Een fantastische (troost)prijs

Misschien wel een veel mooiere prijs dan de prestigieuze ondernemersprijs, was de prijs die ik kreeg toen ik thuiskwam. De ‘day after’ kwam mijn zoontje (drie jaar oud) me om 6:00 wekken met de vraag of ik had gewonnen. Toen ik hem uitlegde dat ‘Pappa’ niet had gewonnen, gaf hij me een tekening met de mededeling dat hij een prijs voor me had gemaakt.

Als ondernemer had ik natuurlijk die prijs graag gewonnen, maar als vader ben ik minstens zo blij met de trofee die ik van mijn zoon kreeg.

 Zie hieronder mijn hoofdprijs:

prijs