E-commerce, van strategie tot optimalisatie

Proactief samenwerken met de e-commerce experts van Guapa E-commerce
Expert review aanvragen

Succes in e-commerce vraagt om ervaring en
know-how hoe te sturen op rendement

Met ervaring, expertise en liefde voor e-commerce vergroten wij jouw succes met technische oplossingen, implementatie van diverse platforms en goed doordacht advies. Jouw wensen en eisen denken we uit en bouwen doen we op basis van Agile-scrum teams of expertise op locatie. Natuurlijk zorgen we goed voor jouw platforms met 24/7 support, zodat jij je volledig kunt richten op groei of ontwikkeling van jouw organisatie). Wij zorgen er voor dat jouw e-commerce platform stabiel blijft draaien en zo als basis fungeert voor jouw online succes.

Business Analytics Platform

Wij maken voor onze adviestrajecten samen met onze klanten gebruik van een eigen business analytics platform speciaal voor e-commerce professionals. Binnen Guapa.io koppel je alle databronnen en krijg je inzicht in diverse KPI’s die het mogelijk maken snel te anticiperen en te sturen op rendement.

Meer over Guapa.io >

E-commerce strategie

Wat is de vraag achter de vraag? Wat moeten de e-commerce activiteiten voor jouw organisatie gaan doen? Wat zijn de persona’s en de bijbehorende customer journey? Wat lezen wij af uit de data? Met deze informatie gaan wij aan de slag om tot een gedegen strategie te komen, die toekomstbestendig is en helpt om jouw doelstellingen te realiseren.

Meer over strategie >

UX design vanuit je gebruikers

Wat vinden jouw klanten van de producten of diensten die je aanbiedt? En waar wil jij ze naartoe begeleiden op het e-commerce platform? Een functioneel webdesign begint bij een goede basis. Samen brengen we de User Experience in kaart en vanuit het beschikbare scrum team of incompany.

Meer over UX design >

Data-integraties

Geen IT infrastructuur is ons te ingewikkeld. We koppelen ERP, PIM, WMS en alle andere denkbare systemen. Dit kan op basis van diverse API’s, door middel van een middleware of door extensie op maat te ontwikkelen die passen bij jouw IT landschap.

Meer over Magento integraties >

PIM implementatie

Binnen de IT infrastructuur van een commerce gedreven organisatie is een product information management systeem (P.I.M.) niet meer weg te denken. Wij adviseren, ontwikkelen en implementeren graag samen met jou het P.I.M. systeem dat het beste past bij de businesscase en de wensen en eisen van de marketing en contact afdelingen.

Meer over PIM systemen >

Een schaalbaar Magento
platform

Ontwikkeling en migratie van en naar het Magento 2 platform wordt gerealiseerd door onze gecertificeerde inhouse developers. Zij voorzien je graag van gedegen technisch advies tijdens het bouwen en implementeren van het Magento platform op maat. Dat geldt ook voor het integreren van externe systemen en bestaande databases. Magento 2 en de developers staan klaar en met jou naar succes te werken.

Meer over Magento >

Headless frontend

De nieuwe standaard in frontend development is headless. Geen afhankelijkheid meer van CMS, op basis van API’s data uitwisselen met je frontend. Voor mobiele applicaties in de vorm van P.W.A. (progressive web apps). In het kort; geen apps meer downloaden maar deze inladen op het moment dat de website via een mobiel device wordt bezocht.

Meer over Headless Commerce >

Maatwerk software

Naast het implementeren en doorontwikkelen van de e-commerce platforms in het enterprise segment, krijgen wij vaak aanvullende vragen over het bouwen van maatwerk applicaties. Hetzij als uitbreiding op de e-commerce platforms of helemaal separaat. Onze Agile scrum teams zitten voor je klaar en als het beter past zorgen we voor incompany oplossingen.

Meer over maatwerk software ontwikkeling >

Intensive 
Support

Recent maakte Magento bekend de support op Magento 1 nog te verlengen tot juni 2020. Wij ondersteunen graag iedereen die nog op Magento 1 draait en iedereen die al is overgestapt op Magento 2, door middel van onze unieke intensive support aanpak.

Meer over Magento Support >

E-commerce optimalisatie

Is er meer te halen uit je huidige e-commerce activiteiten? Ja! Zit je met vragen rondom snelheid of schaalbaarheid van je e-commerce omgeving? Wij helpen graag om het maximale resultaat uit je e-commerce activiteiten te halen.

Start met een expert review >

Jouw digital commerce team

Niet alleen krijg je bij ons een Magento 2 platform naar wens, bij Guapa E-commerce krijg je ook een scrum team op maat. Een team dat met jou op zoek gaat naar nieuwe kansen en uitdagingen, zodat jij en jouw platform kunnen blijven groeien en renderen. Wij ontzorgen jou door beschikbaar en flexibel te zijn, daar mag je op vertrouwen. Of het nu gaat om een remote team of een incompany expert op locatie.

Digital strategist

Ux interaction designer

Customer Success Manager

Lead developer

Technical Support Manager

Partners om mee
te verbinden

Integraties, communicatiekanalen, creativiteit en oplossingen: onze partners helpen ons, en jou, met het ontwikkelen van nog mooiere dingen. Natuurlijk altijd op maat, zoals Guapa E-commerce betaamt.

lees meer >

Onze partners

Expert review

* Door je aan te melden accepteer jij het privacybeleid en de voorwaarden van Guapa E-commerce.

Of volg ons hier: