Magento, van strategie tot optimalisatie

Diensten van Guapa E-commerce
Expert review

Een succesvol
platform start met een gedegen plan

Met expertise en liefde voor nauwe samenwerking vergroten we jouw succes met een Magento 2 Commerce platform. Jouw wensen en eisen denken we 100% uit en bouwen we op basis van Agile-scrum. En natuurlijk zorgen we goed voor jouw platform met 24/7 support. Geen zorgen, maar de volle aandacht.

Zo doen we dat samen met onze klanten en partners.

Een strategie om
op te bouwen

Wat is de vraag achter de vraag? Wat moet een Magento 2 Commerceplatform voor jou gaan doen? Met deze informatie kunnen wij aan de slag met een gedegen strategie, die lang meegaat en helpt om je doelstellingen te realiseren.

Meer over Strategie >

UX design vanuit je gebruikers

Wat vinden jouw klanten van de producten of diensten die je aanbiedt? En waar wil jij ze naartoe begeleiden op het Magento 2 platform? Een functioneel webdesign begint bij een goede basis. Samen brengen we de User Experience in kaart en maken we een User Interface prototype dat aansluit.

Meer over functioneel design >

Een schaalbaar Magento
platform naar wens

Ontwikkeling en migratie van en naar het Magento 2 platform wordt gerealiseerd door onze gecertificeerde inhouse developers. Zij voorzien je graag van gedegen technisch advies tijdens het bouwen van het Magento platform op maat. Dat geldt ook voor het integreren van externe systemen en bestaande databases. Magento 2 en de developers zijn klaar voor jouw wensen.

Meer over Magento >

Intensive 
Support

Recent maakte Magento bekend de support op Magento 1 nog te verlengen tot juni 2020. Wij ondersteunen graag iedereen die nog op Magento 1 draait en iedereen die al is overgestapt op Magento 2, door middel van onze unieke intensive support aanpak.

Meer over Magento Support >

Webshop optimalisatie
Is er meer te halen uit je huidige shop? Ja! Zit je met vragen rondom snelheid of schaalbaarheid van je Magento omgeving en de onderliggende code? Wij helpen graag om het maximaal haalbare uit je Magento webshop en halen.

Start met een expert review >

Progressive Web Apps

De nieuwe standaard in mobiele applicaties komt er aan in de vorm van P.W.A. (progessive web apps). In het kort; geen apps meer downloaden maar deze inladen op het moment dat de website via een mobiel device wordt bezocht.

Meer over PWA studio >

Data-integraties

Geen IT infrastructuur is ons te ingewikkeld. We koppelen ERP, PIM, WMS en alle andere denkbare systemen. Dit kan op basis van diverse API’s, door middel van een middleware of door extensie op maat te ontwikkelen die passen bij jou omgeving.

Meer over Magento integraties >

Jouw commerce succes team

Niet alleen krijg je bij ons een Magento 2 platform naar wens, bij Guapa E-commerce krijg je ook een team op maat. Een team dat met jou op zoek gaat naar nieuwe kansen en uitdagingen, zodat jij en jouw platform kunnen blijven groeien en renderen. Wij ontzorgen jou door beschikbaar en flexibel te zijn, daar mag je op vertrouwen.

Digital strategist

Ux interaction designer

Customer Success Manager

Lead developer

Technical Support Manager

Partners om mee
te verbinden

Integraties, communicatiekanalen, creativiteit en oplossingen: onze partners helpen ons, en jou, met het ontwikkelen van nog mooiere dingen. Natuurlijk altijd op maat, zoals Guapa E-commerce betaamt.

lees meer >

Onze partners

Expert review

* Door je aan te melden accepteer jij het privacybeleid en de voorwaarden van Guapa E-commerce.

Of volg ons hier: