Maatwerk software ontwikkeling

Om alle processen te stroomlijnen!

Jouw Digitale Successen, Onze Expertise – Samen ontketenen we het potentieel van de digitale wereld.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, en daarom geloven we sterk in op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om een compleet e-commerce platform, een koppeling tussen systemen of een op maat gemaakte (web) applicatie, wij zorgen dat ons werk past bij jouw bedrijfsprocessen en doelstellingen.

Bij ons staat innovatie centraal, en we zijn vastbesloten om jouw digitale ideeën te transformeren tot functionele en krachtige softwareoplossingen. We begrijpen dat de behoeften van jouw bedrijf in de loop der tijd kunnen veranderen. Daarom ontwikkelen we softwareoplossingen die gemakkelijk kunnen meegroeien met jouw bedrijf. Zo ben je altijd klaar voor de toekomst.

Plan een kennismaking

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen op het gebied van maatwerk software ontwikkeling? Plan dan vandaag nog een eerste kennismaking in en wij gaan direct met jullie aan de slag met een inhoudelijk plan.

Onze werkwijze

Guapa bestaat uit groep experts die allround ervaring hebben, met specialismen op individueel vlak. Ons opgeleverd werk is kwalitatief van hoge standaard. We denken mee en zoeken geen one-size-fits-all oplossing.

Conceptfase

We gaan met jullie een intensief traject in waarin we in een zo vroeg mogelijk stadium de acceptatiecriteria willen ontleden van individuele stories maar ook van het hele project. We streven er naar om waarde toe te voegen voor onze klanten. Betrouwbaarheid en transparantie spelen hierbij een belangrijke rol.

Designfase

De inzichten uit de conceptfase worden volledig uitgewerkt in een projectplan met tijdlijnen, deliverables en eventueel bijbehorende designs, zowel op visueel als technisch vlak.

Realisatiefase

De realisatiefase is de fase waarin de afgesproken deliverables volgens projectplan worden uitgevoerd. Met nauwe samenwerking en frequente contactmomenten zorgen we voor de juiste voortgang van het project. 

Doorontwikkeling

Een digitaal product is zelden compleet afgerond. Er is altijd een optimalisatie mogelijk, een doorontwikkeling om het product nog beter te laten converteren, nog efficiënter of gebruiksvriendelijker te maken. Voor ons staat persoonlijk contact en een duurzame, langdurige samenwerking in deze fase centraal.

Partners om mee
te verbinden

Wij weten dat wij niet alles kunnen. Wel zullen we altijd de beste oplossing zoeken. Wat wij niet kunnen, kunnen onze partners. Zij helpen ons, en jou, met het ontwikkelen van nog mooiere dingen. Natuurlijk altijd op maat, zoals Guapa betaamt.

Onze partners