Features en Flexibiliteit voor E-commerce Succes

Magento 2 Commerce editie heeft ten opzichte van community en vele andere e-commerce oplossingen een hele range aan extra functionaliteiten en opties die ook uw e-commerce succes extra kracht bij kunnen zetten. De cijfers spreken voor zich, maakt u optimaal gebruik van de extra functionaliteiten van Magento 2 Commerce dan kunt u ook uw doelstellingen een factor 2 tot 3 sneller realiseren ten opzichte van het gebruik van Magento 2 Community.

Wilt u graag weten wat Magento 2 Commerce allemaal aan extra’s te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij geven u een demo van de mogelijkheden.

Magento 2 Commerce Features

Om u overzicht te geven van de voordelen die Magento 2 Commerce biedt, hebben wij een shortlist gemaakt van deze extra mogelijkheden. We zullen de mogelijkheden ook nog extra voor u toelichten:

 • Visual Merchandiser.

  Met de komst van Magento Commerce naar 2 zijn er nieuwe features beschikbaar voor de Enterprise gebruikers. Visual Merchandiser biedt de mogelijkheid om drag-en-drop categorieën op te bouwen in de backend. Bekijk de Magento 2 Demo video’s

 • Private Sales opties.

  Beloon uw beste klanten met een uniek stuk van uw assortiment in Magento 2 Commerce. Of creëer een sectie die alleen is te bezoeken/aanschaffen op uitnodiging. Private sales en Flash sales zijn hele sterke marketingmogelijkheden die out-of-the-box mogelijk zijn.

 • Cadeaubon opties.

  Magento 2 Commerce biedt out-of-the-box de mogelijkheid voor klanten om cadeaubonnen aan te schaffen. Deze cadeaubonnen kunnen dan worden gespendeerd. U heeft zelf de mogelijkheid om de waardes te bepalen, of u laat de klant hier vrij in. De cadeaubon kan zowel digitaal, als geprint verzonden worden.

 • Product gerelateerde up- en cross-sell (globaal regels in te stellen).

  De welbekende regels (rules) van Magento hebben in Magento 2 Commerce nog veel meer functionaliteiten. De rules kunnen namelijk gebruikt worden om in de bulk productrelaties aan te maken. Zo wordt het toevoegen van cross- en upsell geen tijdrovende klus meer. Hierdoor houdt u meer tijd over om bezig te gaan met uw klanten.

Beloon je vaste klanten met een speciaal uniek aanbod

Private sales

 • Full Page Cache

  Full Page Caching verbetert de laadtijden van uw webshop. Deze mogelijkheid zit standaard ingebouwd in Magento 2 Commerce. De ingebouwde cache van Magento 2 Commerce is in staat 110x meer aanvragen per seconde te verwerken dan een community webshop zonder cache. Omdat de laadtijden van uw webshop zéér belangrijk zijn voor uw klanten dus een onmisbare feature.

 • Categorie gebeurtenissen

  Geef uw klanten het laatste zetje tot een aankoop door gebruik te maken van Categorie gebeurtenissen. Stel bijvoorbeeld een countdown in voor een bepaalde categorie en er verschijnt een klok op de categorie die uw klanten laat weten hoe lang ze nog gebruik kunnen maken van een bepaalde actie.

 • Uitgebreide klant segmentatie mogelijkheden.

  Met behulp van de klantsegmentatie feature wordt het voor u mogelijk om doelgericht uw klanten te bedienen met promoties. U kunt segmenteren op basale eigenschappen als locatie, leeftijd en geslacht. Maar wat het het systeem nog beter maakt is de mogelijkheid om te segmenteren op lifetime value, aankoopgeschiedenis en ordergrootte.

 • Automatisch follow-up e-mails in te stellen.

  Met Magento 2 Commerce heeft u de mogelijkheid om uw follow-up e-mails te automatiseren. Bespaar tijd door de e-mails te automatiseren en leg de focus op het zo goed mogelijk bedienen van de klant.

Spaarpunten systeem.

Dankzij het spaarpuntensysteem van Magento 2 Commerce wordt het voor u mogelijk uw klanten te belonen voor hun aankoop, registratie of inschrijving voor de nieuwsbrief. U heeft volledig beheer over de wisselkoers van de spaarpunten en de hoeveelheid spaarpunten die een klant krijgt toegekend voor een actie. Deze feature stimuleert uw klanten tot herhaalaankopen.

 • Retouren te managen vanuit back-end.

  Beheer uw retouren in de backend van Magento 2 met de ingebouwde RMA functionaliteit. Stel zelf de voorwaarden in en geef uw klanten in combinatie met de store credit mogelijkheid het geld terug waar zij recht op hebben.

 • Configurable Swatches

  Geef uw klanten een verbeterde gebruikerservaring dankzij de Configurable Swatches optie van Magento 2 Commerce. Voeg een configurabel product toe met meerdere opties en zodra de klant klikt op een van de opties, wordt de productpagina direct geüpdate naar het juiste product.

 • Store credit (krediet faciliteiten).

  Wilt u uw klanten binden? Dankzij de store credit mogelijkheid van Commerce heeft u de mogelijkheid om uw klanten met retouren tegemoet te komen met winkeltegoed. Hierdoor wordt een retour geen verloren klant meer, maar kan hij gewoon in uw webshop blijven.

 • Tracking van alles wat er door welke user wordt gedaan in de back-end.

  Magento 2 Commerce is gericht op grotere webwinkels. Om alle activiteiten van de medewerkers te kunnen monitoren heeft Magento een tracking functie ingebouwd in de Commerce editie. Deze feature zorgt ervoor dat al de activiteiten in de backend bijgehouden worden. Hierin wordt laten zien welke gebruiker, op welk moment, welke actie heeft uitgevoerd en of dit geslaagd is of niet.

Beheer meerdere "webwinkels" vanuit één installatie

Overige Commerce Features

Landingspagina’s vanuit CMS makkelijker te beheren. | Hiërarchie in CMS pagina’s. | Klant en adres attributen te beheren. | Klanten helpen met shoppen vanuit back-end. | Klanten kunnen hun vrienden in bulk uitnodigen vanuit account. | Staging en back-up opties. | In te plannen import/export. | Users rechten beter beheersbaar. | Verbeterde interne zoekmachine. | Gerelateerde zoektermen in te stellen in back-end. | Support samen met je Enterprise partner en Magento zelf. | Binnen 1 licentie kunt u meerder webwinkels voeren. | Grotere product catalogus mogelijk. | Enorm aantal bestellingen mogelijk. | PA-DSS voor veilige betaald opties.

Lees nog meer over de marketingfunctionaliteiten in ons Magento Commerce features blog.

Wanneer Magento 2 Commerce

Magento 2 Commerce raden wij aan voor webwinkels die voldoen aan één of meerdere van de volgende punten:

600.000 of meer bezoekers per jaar

50.000 artikelen of meer

800.000 of meer omzet via webwinkel

30.000 bestellingen of meer per jaar

Behoefte aan SLA vanuit Magento zelf

Behoefte aan pakket zonder afhankelijkheid

Investering voor de langere termijn

Interesse in Magento 2 Commerce?

Neem contact op met onze expert