Een partner waarmee je verder komt

Het online betaalsysteem van Docdata Payments neem voor u het gehele online betaalproces uit handen. Vanaf het punt dat uw klant de bestelling in uw webwinkel plaatst tot en met het moment dat de betalingen zijn verwerkt in uw financiële administratie. Wij verzamelen voor u eerst de gelden. Vervolgens verrekenen wij deze met de orderinformatie en boeken deze gelden op uw rekening in één periodieke geldstroom. Uiteraard voorzien van een uitgebreide rapportage. Uw betalingen verwerken via een collecterende payment service provider biedt u als groot voordeel dat u de verschillende online betalingen niet verspreid ontvangt. Ook kunt u eenvoudig deze betalingen matchen met uw orderadministratie.

Europese focus

Voor webshops met een internationale bedrijfsvoering of ambities zijn wij dé partner die u steunt in het internationale proces. Als Europese speler hebben we een duidelijke internationale focus en bieden wij vele online betaalmethoden, waarmee u zowel lokaal als internationaal bereik genereert. Wij bieden de mogelijkheid voor aanvullende sub accounts waarbij u betaalpagina’s per land kunt inrichten. Kies de gewenste taal, betaalmethoden, vormgeving en bij passende fraudepreventie. Alles afgestemd op het land waar u zaken doet. Wij bieden ook een meertalige backoffice met sales dashboard. Hierdoor kunt u eenvoudig sturen op conversiedoelen per land of betaalmethode.

One Page Checkout; gebruiksvriendelijk en conversie verhogend!

Naast onze internationale payment gateway bieden wij wij vele aanvullende services. Wij denken met u mee en helpen de omzet van uw webshop te verhogen. Daarvoor hebben wij de One Page Checkout ontwikkeld; een volledige en gebruiksvriendelijke checkout op één pagina zonder proces onderbreking. De One Page Checkout biedt u aanpasbare betaalschermen in eigen look & feel en m-commerce oplossingen. Daarbij is het mogelijk om zelf de volgorde van betaalmethode in te stellen. Hierdoor kunt u sturen op het gebruik van betaalmethode van uw voorkeur. Ook is het voor uw klanten eenvoudig om te switchen van betaalmethode, zonder dat ingevulde gegevens verloren gaan en het betaalproces wordt onderbroken.

Veilig, betrouwbaar en vertrouwd!

Wij bieden uitgebreide fraude preventie. Onze fraude preventie module is aanpasbaar per betaalmethode en aan het land waar u actief bent. Naast fraude preventie stellen wij hoge eisen aan een veilige betaalomgeving met respect voor privacy van uw klant. Wij beschikken daarom over een licentie van De Nederlandse Bank en verschillende veiligheidscertificaten op het gebied van online betalen. Zo kunt u zich focussen op uw online verkopen en heeft u geen omkijken naar een veilige en betrouwbare omgeving voor uw online betaalsysteem.

Aanvullende services

Wij bieden meer dan veilige internationale betaaloplossingen, bijvoorbeeld eenvoudig verwerken van herhaalbetalingen, callcenter oplossing voor het verwerken van telefonisch bestellingen (MoTo). Met onze uitgebreide backoffice met salesdashboard heeft u toegang tot vele rapportages, waaronder orderrapporten en pay-out rapportages. Wilt u meer informatie over onze aanvullende services, neem contact op met uw contactpersoon.

Docdata groep

Docdata Payments B.V. is onderdeel van het e-commerce bedrijf Docdata N.V. (www.docdata.nl). Het beursgenoteerde DOCDATA N.V. bestaat uit twee “lines of business”:

  • E-commerce service bedrijf Docdata is een Europese marktleider met een sterke basis in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Docdata biedt een volledige e-commerce dienstverlening aan klanten zodat deze succesvol kunnen zijn op het internet.
  • Technologiebedrijf IAI industrial systems is een hightech systeembouwer gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van systemen voor het zeer nauwkeurig en met hoge snelheid bewerken van verschillende soorten producten en materialen. Klanten bevinden zich wereldwijd in de volgende sectoren: het beveiligen en personaliseren van waarde documenten, het bewerken van zonnecellen en –modules en het bewerken van andere materialen en producten.

Website: www.docdatapayments.com/nl

Wil je meer informatie over onze partner?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts