OmniChannel Retail Commerce

Wanneer je jouw producten of diensten wilt verkopen is het belangrijk om stil te staan bij de verschillende kanalen die hiervoor ingezet kunnen worden. Jouw potentiële klant denkt niet aan offline versus online, maar maakt 95% van zijn of haar aankoopkeuzes onbewust. Hoe kan je er dan voor zorgen dat je op het juiste moment met de juiste boodschap aanwezig bent?

Omnichannel & Magento

Is het fysiek in je winkel of komt de bezoeker als eerst binnen via mobiele devices? Het moet dezelfde ervaring oproepen en naadloos in elkaar overlopen. Het Magento Commerce platform voorziet hierin als geen ander. Integraties zijn goed te realiseren en het platform is responsive goed te beheren.

Er zijn nogal wat zaken waar je aan moet denken: welke beleving wil je de bezoeker meegeven en bij welke touchpoints? En hoever is iemand al in zijn beslissingsproces? Nog aan het oriënteren of al klaar voor de aankoop?

Hoe dan ook moeten alle ervaringen hetzelfde gevoel oproepen en naadloos in elkaar overlopen. Magento Commerce is hiervoor het ideale platform. Integraties van de verschillende kanalen zijn met Commerce uitstekend te realiseren en het platform is responsive goed te beheren.

Klaar om samen de groei van jullie online business een boost te geven?

Customer Journey

Goed na gaan wie je klant is en wellicht in welke persona’s deze zijn in te delen kan het verschil maken voor de uitkomst van de Magento omgeving. Op welke manier wil je welke klant aanspreken en hoe houden we dit zo persoonlijk mogelijk. Alles moet zo goed op elkaar inhaken dat er geen drempels worden ervaren door je klant.

Als je jouw website en de verkopen wilt verbeteren is het goed om te weten wie je klanten zijn en wat ze doen. Daarbij wil je de klantervaringen zoveel mogelijk perfectioneren. Dit kun je doen door de verschillende touchpoints in kaart te brengen en daarmee de interacties met de klanten steeds te verbeteren. Doordat je data verzameld en bestudeert kun je de klant laten ‘vertellen’ wat ze doen. Hieruit kun je concluderen of de customer journey een logisch ‘pad’ is door de verschillende kanalen heen en / of dat er ergens mensen wegvloeien.

Creëer klantspecifieke verrijkte content

Magento helpt je om meer verkeer naar je webstore te krijgen en browser/bezoekers te transformeren naar kopers. De aanvullende set aan functionaliteiten die Magento Commerce hierin te bieden heeft maken het je helemaal makkelijk. In een factor 3 kunnen bepaalde doelen sneller worden gerealiseerd door de aanvullende marketing tools. Je kunt gepersonaliseerde content aanbieden op basis van aankoop gedrag of andere triggers.

Magento Commerce Retail features

Responsive

Naadloze shopping ervaring met responsive design

Personalisatie

Boost je online omzet met personalisatie en segmentatie.

Getarget

Boost je gemiddelde orderwaarde met gerichte aankoop opties

Engagement

Customer engagement door unieke en rijke content

Private shopping

Zorg voor exclusiviteit met private shopping

Merchandising

Beheer je productaanbod met de flexibele merchandising opties

Zorg voor een BOOST!

Het verhogen van conversies en gemiddelde orderwaardes is iets wat binnen het Magento Commerce platform goed te realiseren is. Dankzij de up- en cross selling functionaliteiten en door het feit dat we goede shop-the-look en complete-the-look functionaliteiten kunnen implementeren, kunnen bezoekers op een eenvoudige manier geprikkeld worden om een complete outfit te kopen in plaats van een los item.

Met onze ruime ervaring in hoogwaardige implementatie trajecten zijn wij ook voor jullie de gedegen Magento partner waar naar wordt gezocht. Ook sluit de expertise van onze strategische partners altijd goed aan bij jullie wensen.

Kortom: wanneer je een ervaren en gespecialiseerd bureau zoekt om een succesvol maatwerk Magento platform neer te zetten, te onderhouden en te laten groeien, dan ben je bij Guapa aan het juiste adres!

Het Magento Commerce platform biedt talloze extra functionaliteiten die je helpt om de gekozen omnichannel strategie extra kracht bij te zetten. Denk hierbij aan functionaliteiten als cadeaubonnen, loyaliteit opties, personalisatie en de mogelijkheid om efficiënt een eigen identiteit neer te zetten in je digitale omgeving.

Het Magento Commerce platform is met de juiste keuze qua implementatie en hosting partner een snel en flexibel platform. Een gedegen implementatie en hosting die is afgestemd op bezoekers aantallen en pieken zorgen voor continuïteit en flexibiliteit.

Het MagentoCommerce platform is een snel en flexibel als de installatie op een stabiele en toekomstbestendige manier wordt opgebouwd. Deze dient regelmatig onderhouden te worden en te worden gecombineerd met de optimale hosting benodigdheden, die onder andere afgestemd zijn op de bezoekersaantallen en -pieken.

Ons liquid responsive design zorgt voor een naadloze ervaring op mobiel, laptop, desktop. Het maakt niet meer uit hoe, wanneer je bezoeker de Magento shop bezoekt.   

Bied je klanten een digitale ervaring die alle traditionele marketinguitingen kracht bij zetten. Magento Commerce zorgt ervoor dat je voorop kunt blijven lopen en met behulp van je webshop jouw merkidentiteit goed tot uitdrukking kunt laten komen.

Wij zetten Magento Commerce binnen retail succesvol in voor diverse toonaangevende merken en bedrijven.

Badge_Magento

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Kunnen wij ook jullie helpen aan een gedegen OmniChannel platform?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts