Magento Order Management

De kracht achter een sterke omnichannel ervaring
Plan demo

Magento Order Management

Sla een brug tussen online en offline en stimuleer een naadloze klantervaringen met een order management systeem dat flexibele, handige en kostenefficiënte levering mogelijk maakt. Nu kun je jouw e-commerceplatform uitbreiden met Magento order management om de ultieme klantervaring te bieden. Fulfil bestellingen overal met een PC, PoS of tablet. Effectief overal verkopen aan iedereen.

Naadloze integratie

Magento Order Management opereert als luchtverkeersleiding voor alle activiteiten. Het beheert bestellingen die binnenkomen via de diverse kanalen. En maakt gebruik van geautomatiseerde bedrijfslogica om ze te matchen met de beste verzendopties om te voldoen aan de verwachtingen van klanten en je winstgevendheid.

Wereldwijde inventaris

Krijg meer controle bij het beheer van je wereldwijde voorraad en bepaal de beste locatie voor het uitvoeren van orders op basis van configureerbare inkoopregels. Jij kunt bepalen wat de meest kosteneffectieve locatie voor je is en hoe jij het best kunt voldoen aan de uiteenlopende eisen van jouw klanten.

Betere omnichannel ervaringen

Voeg meer omnichannel-mogelijkheden toe om jouw winkels om te vormen tot mini-distributiecentra. Maak alle beschikbare voorraad online beschikbaar en bied flexibele verzendopties. In de winkel afhalen en verzenden naar en van de winkel om de omzet te vergroten. 

Gecentraliseerde klantenservice

Met Magento Order Management is alle informatie gecentraliseerd voor jullie klantenservice vanuit alle verkoopkanalen en fulfillment centers. Met een globaal overzicht van alle realtime beschikbare voorraad kunnen klantenservicemedewerkers klanten eenvoudig helpen bij het verwerken van bestellingen en het inwisselen of retourneren van producten.