inRiver Magento koppeling

Op zoek naar een inRiver koppeling? Het prijswinnende e-commerce platform Magento maakt het mogelijk krachtige webshops te bouwen. Aspecten zoals gebruikersgemak en schaalbaarheid maken Magento tot het snelst groeiende e-commerce product dat momenteel beschikbaar is.

inRiver magazijnbeheer voor het MKB

Wij helpen B2C en B2B multi-channel commerce en marketing professionals de perfect product verhalen te vertellen in alle verkoopkanalen. Het krachtige PIM (Product Information Management) platform faciliteert de creatie, handeling en distributie van perfecte product informatie – voor een world-class customer experience in alle kanalen, in meerdere talen. Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen inRiver & Magento.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij voor jullie inRiver met Magento?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts