"Denk vanuit het perspectief van de eindgebruiker"

Je weet precies wat voor product of dienst je verkoopt. Maar wie is de bezoeker, wat is zijn verwachting. Met functioneel webdesign zorgen wij er samen voor dat het e-commerce platform aansluit bij de verwachting van de doelgroep.

Gebruiksvriendelijk platform

Een goed uitgedacht ontwerp draagt bij in de conversie van je webwinkel. Samen gaan wij om de tafel om jullie wensen in kaart te brengen en te kijken naar de specifieke eisen waar de webwinkel aan moet voldoen. Wie is de doelgroep en wat is de verwachting van deze mensen?

Welke functionaliteit is er nodig in de webshop om de doelgroep zo goed mogelijk te bedienen. Samen ontwikkelen wij het functionele, interactieve en grafische ontwerp op maat.

"Denken vanuit mobiel"

Van mobiel tot en met desktop zal het e-commerce platform optimaal moeten functioneren.

Functioneel

Samen de mogelijke en wenselijke functionaliteit in kaart brengen. Wat zijn de must haves en wat zijn de should haves.

Interactie

De bezoeker maakt zijn weg door de webshop, wat mag deze verwachten binnen het platform.

Grafisch

Functioneel en interactie is uitgedacht; het totaal plaatje kan gevormd worden in het grafisch proces.

Badge_MagentoGuapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Klaar om samen iets functioneels uit te denken?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts