Selecteer een pagina

Plezier, kwaliteit en succes

De cultuur binnen Guapa E-commerce
Groeien en evolueren door gezamenlijke kennis en ruimte voor verbetering.

Guapa E-commerce blijft groeien en evolueren. Altijd met onze core values als fundament. Wij vinden het belangrijk dat je geniet van wat je doet. En dat we de dingen die we doen op een gave manier samen kunnen doen.

Open en eerlijk handelen hoort daarbij, want alleen dan kunnen we fijn samenwerken. Ook met jou.

Eigen succes bepalen

Wij werken vanuit de overtuiging dat wat vandaag bedacht wordt, morgen achterhaald kan zijn. Daarom houden we elkaar scherp en maken we ruimte voor verbetering.

We Build Success.

Jezelf blijven ontwikkelen

Niemand is ooit uitgeleerd. Dat is een gegeven in de kenniseconomie waar we in leven. Daarom hebben wij T.T.L. in het leven geroepen: time to learn. Dit zorgt ervoor dat wij voldoende tijd vrij maken om onszelf en elkaar beter te maken. Zo kunnen we voorlopen in de techniek.

Dagelijks genieten

Samen lunchen, samen op pad, samen gave dingen doen: bij Guapa E-commerce vinden we het belangrijk dat je kan genieten van wat je doet. Daarom handelen we open en eerlijk.

Naar elkaar, en naar jou.

Flexibel werken

Met onze time to learn, Contribution Day en Agile Scrum aanpak krijgt iedereen de kans om zijn of haar werkdag zelf optimaal in te delen. Zo blijven we scherp, productief en flexibel, maar vooral ook gretig naar meer kennis en kunde.

Kennis delen

Voorlopen in de techniek en scherp zijn op nieuwe ontwikkelingen vinden we belangrijk. Alleen zo kunnen we de 100% kwaliteit bieden waar jouw Magento 2 Commerce platform beter van wordt. Wil je meedelen in onze kennis?

Erg gelijkgestemd, en een beetje gek

Het team van Guapa E-commerce bestaat uit makers, denkers, FIFA-spelers, tafelvoetballers en tostibouwers. Allemaal met 1 stip aan de horizon: het mogen bouwen aan het succes van onze klanten. En daar worden ze iedere ochtend weer blij van.

ons team >

Bekijk vacatures

Cultuur blogs

Hoe ook jij de core values van Guapa kunt ervaren in je eerste weken en de jaren erna. >

Steven verteld je graag hoe hij onze T.T.L. ervaart. Lees het in zijn blog. >

Hoe ook jij de core values van Guapa kunt ervaren in je eerste weken en de jaren erna. >

Steven verteld je graag hoe hij onze T.T.L. ervaart. Lees het in zijn blog. >

* Door je aan te melden accepteer jij het privacybeleid en de voorwaarden van Guapa E-commerce.

Of volg ons hier: