Plezier, kwaliteit en succes

Bouwen aan kwaliteit en succes is mensenwerk.
Groeien en evolueren door
gezamenlijke kennis en ruimte
voor verbetering.

Guapa E-commerce blijft groeien en evolueren. Altijd met onze core values als fundament. Wij vinden het belangrijk dat je geniet van wat je doet. En dat we de dingen die we doen op een gave manier samen kunnen doen.

Open en eerlijk handelen hoort daarbij, want alleen dan kunnen we fijn samenwerken. Ook met jou.

Eigen succes bepalen

Wij werken vanuit de overtuiging dat wat vandaag bedacht wordt, morgen achterhaald kan zijn. Daarom houden we elkaar scherp en maken we ruimte voor verbetering.

Jij bepaalt zelf je groeipad, de organisatie biedt voldoende mogelijkheden om door te groeien.

We Build Success.

Jezelf blijven ontwikkelen

Niemand is ooit uitgeleerd. Dat is een gegeven in de kenniseconomie waar we in leven. Daarom hebben wij T.T.L. in het leven geroepen: time to learn. Dit zorgt ervoor dat wij voldoende tijd vrij maken om onszelf en elkaar beter te maken. Zo kunnen we voorlopen in de techniek.

Dagelijks genieten

Samen lunchen, samen op pad, samen gave dingen doen: bij Guapa E-commerce vinden we het belangrijk dat je kan genieten van wat je doet.

1 fan per dag helpt ons om de verwachtingen van elkaar en onze relaties te overtreffen.

Ook een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk.

Flexibel werken

Met onze time to learn, Contribution Day en Agile Scrum aanpak krijgt iedereen de kans om zijn of haar werkdag zelf optimaal in te delen. Zo blijven we scherp, productief en flexibel, maar vooral ook gretig naar meer kennis en kunde.

Als het kan werken we thuis en zoeken elkaar op omdat we daar samen beter van worden.

Erg gelijkgestemd, en een beetje gek

Het team van Guapa E-commerce bestaat uit makers, denkers, FIFA-spelers, tafelvoetballers en tostibouwers. Allemaal met één stip aan de horizon: het mogen bouwen aan het succes van onze klanten. En daar worden ze iedere ochtend weer blij van.

ons team >