Hulpmiddelwereld
Klant
Hulpmiddelwereld

 

Opdracht

Nieuwe PWA webshop

Resultaat

Volledig nieuw e-commerce platform op basis van PWA, zodat gebruikers de meest soepele koopervaring beleven.

Hulpmiddelwereld uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van Hulpmiddelen. Niet alleen particulieren, maar ook veel ergo-, fysiotherapeuten, zorgprofessionals en instellingen weten Hulpmiddelwereld te vinden.

Hierbij is niet alleen het assortiment van belang, maar ook het advies bij de aanschaf van uw hulpmiddel. Om dit alles te kunnen faciliteren is een Magento PWA omgeving opgezet voor de meest optimale gebruikservaring.

“Magento PWA biedt een betrouwbare, snelle en boeiende gebruikerservaring. PWA webshops zijn fase, veilig, responsive en cross-browser compatible”

PWA (Progressive Web Apps)

PWA-technologie (Progressive Web Apps) transformeert de manier waarop klanten omgaan met online winkels. Door de beste eigenschappen van native mobiele apps te combineren met de flexibiliteit van webapplicaties, bieden PWA’s een razendsnelle, naadloze ervaring op alle apparaten.

Zelf kiezen voor PWA?

 

  • Prestaties en snelheid verbeteren: PWAs zijn ontworpen om snel en responsief te zijn, zelfs op trage verbindingen. Dit betekent dat je klanten genieten van een soepeler, meer naadloze winkelervaring, wat kan leiden tot meer verkoop en loyaliteit.
  • Klanten betrekken met app functionaliteit: PWAs bieden een scala aan app-achtige functies, zoals pushmeldingen, offline browsen en eenvoudige installatie op het startscherm. Dit creëert een meer meeslepende en boeiende winkelervaring, wat kan helpen bij het verhogen van conversies en klanttevredenheid.

Over Guapa

Guapa heeft als digitale implementatiepartner al ruim 10 jaar ervaring met het bouwen van e-commerce omgevingen. Met onze transparante en betrokken werkwijze kunnen wij klanten zoals Tuinland helpen de online groei stappen te zetten die zij wensen.

Meer weten?
Neem contact op!

Youri Schepel
vraag@guapa.nl
+31 6 21 67 27 45

Meer weten?
Neem contact op!

Youri Schepel
vraag@guapa.nl
+31 6 21 67 27 45