Magento is schaalbaar, flexibel en robuust

Magento Open Source & Commerce
Magento demo aanvragen

Magento – Build for Success

Magento is een modern commerce platform met een open-source ecosysteem. Flexibel inzetbaar binnen B2C-, B2B- en hybride oplossingen. Het open-source karakter van het platform zorgt ervoor dat alle wensen en eisen kunnen worden gerealiseerd.

Magento Commerce

Een robuust commerce platform klaar voor internationale expansie. In combinatie met de open-source opzet is dit de meest krachtige basis voor de toekomst.

Magento Commerce Cloud

Alle voordelen van Magento in combinatie met ontzorging vanuit Magento zelf. Inclusief hosting en tooling en zonder zorgen over updates en patches. 

Magento Order Management

Zet je omnichannel experience kracht bij door gebruik te maken van Magento Order Management. De brug tussen online en in-store aankopen. 

Magento Business Intelligence

Zet je succes kracht bij door data op de juiste manier voor je te laten werken. Ontsluit elke data-bron met Magento Business Intelligence en mis geen kans meer. 

Magento Open Source

Ben je niet toe aan het betalen van licentie fee’s of wil je eerst ontdekken of Magento echt aansluit bij jou wensen en eisen, start dan met Magento Open Source.

Magento Marketplace

Wil je je eigen extensie laten bouwen en een deel van je investering terugverdienen? En denk je dat andere Magento gebruikers hierin mee willen investeren? 

Magento Developement

Hoge kwaliteitsstandaarden, een O.T.A.P. ontwikkelstraat, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en tools die de harten van onze techneuten sneller doet kloppen. 

Magento – Verticals

Voor elke branche een platform dat aansluit bij de behoefte, aangevuld met maatwerk vanuit Guapa E-commerce zorgt dit voor de indeale combinatie. Korte time to market en de ideale basis voor succes.

Magento B2B
Op zoek naar de voordelen die het Magento platform en de community kunnen bieden voor jullie B2B activiteiten? Klaar voor de stap naar B2B commerce? Magento B2B >
Magento Pure Players
Verantwoordelijk voor e-commerce binnen een pure online player? Dan hebben wij de ervaring en bieden we met Magento een basis voor expantie! Magento Pure Players > 
Magento Omnichannel
Ben jij de uitdaging aangegaan de omnichannel experience optimaal te organiseren binnnen jullie organisatie? Wij helpen graag door onze kennis met je te delen. Magento Omnichannel >
Magento B2C
Zit de kern van jouw uitdaging in het optimaal bedienen van de B2C markt? Dan hebben wij voor je in kaart gebracht hoe Magento hier de juiste keuze kan zijn. Magento B2C >

BBBCycling:

shop met

gevoel

A Little Lovely Company

A Little Lovely Company