Magento Commerce

Hét e-commerce platform voor succes

Magento 2 Commerce

Magento 2 is de nieuwe standaard in de volgende generatie e-commerce platforms. De basis is overcompleet en het open-source karakter en de community zorgen voor een groeicurve die geen ander platform weet te evenaren.

Follow-up e-mails
Met Magento 2 Commerce heb je de mogelijkheid om jouw follow-up e-mails te automatiseren. Bespaar tijd door de e-mails te automatiseren en leg de focus op het zo goed mogelijk bedienen van de klant.
Klant segmentatie
Met behulp van de klantsegmentatie feature wordt het mogelijk om doelgericht jouw klanten te bedienen met promoties. Je kunt segmenteren op basale eigenschappen als locatie, leeftijd en geslacht. En wat het het systeem nóg beter maakt is de mogelijkheid om te segmenteren op lifetime value, aankoopgeschiedenis en ordergrootte.
Personalisatie
Eén van de meest sterke onderdelen binnen Magento Commerce is wat ons betreft de segmentatie en personalisatie binnen het platform. Met deze functionaliteiten maak je gepersonaliseerde content voor gasten en bezoekers met een eigen account. Je kunt zo content, producten, promoties en private sales personaliseren.
Rule based
De welbekende regels (rules) van Magento hebben in Magento 2 Commerce nog veel meer functionaliteiten. De rules kunnen namelijk gebruikt worden om in de bulk productrelaties aan te maken. Zo is het toevoegen van cross- en upsell geen tijdrovende klus meer. Hierdoor hou jij meer tijd over om bezig te gaan met je klanten.
Visual Merchandiser

Met de komst van Magento Commerce naar 2 zijn er nieuwe features beschikbaar voor de Enterprise gebruikers. Visual Merchandiser biedt de mogelijkheid om drag-en-drop categorieën op te bouwen in de backend. Bekijk de Magento 2 Demo video’s

Private Sales
Beloon je meest trouwe klanten met een uniek stuk van het assortiment in Magento 2 Commerce. Of creëer een sectie die alleen is te bezoeken/aanschaffen op uitnodiging. Private sales en Flash sales zijn hele sterke marketingmogelijkheden die out-of-the-box mogelijk zijn.
Cadeaubonnen
Magento 2 Commerce biedt out-of-the-box de mogelijkheid voor klanten om cadeaubonnen aan te schaffen. Deze cadeaubonnen kunnen worden verzilverd in de shop of offline. Jij hebt zelf de mogelijkheid om de waardes te bepalen, of laat de klant hier vrij in. De cadeaubon kan zowel digitaal, als geprint verzonden worden.
Store credit
Wilt jij klanten binden? Dankzij de store credit mogelijkheid van Commerce heb je de mogelijkheid om jouw klanten met retouren tegemoet te komen met winkeltegoed. Hierdoor wordt een retour geen verloren klant meer, maar kan hij gewoon in een spenderende klant blijven.
Follow-up e-mails
Met Magento 2 Commerce heb je de mogelijkheid om jouw follow-up e-mails te automatiseren. Dat bespaart tijd en leg de focus op het zo goed mogelijk bedienen van de klant.
Caching
Caching verbetert de laadtijd van uw webshop. Deze mogelijkheid zit standaard ingebouwd in Magento 2 Commerce. De ingebouwde cache van Magento 2 Commerce is in staat 110x meer aanvragen per seconde te verwerken dan een open source webshop zonder cache.
Gesplitste database
De mogelijkheid tot het opsplitsen van je database is een specifieke Magento 2 Commerce feature. Gezien het opzetten van gesplitste databases relatief eenvoudig is, raden we aan dit vanaf de opzet van je ontwikkelstraat direct mee te nemen.
Loyaliteit
Dankzij het spaarpuntensysteem van Magento 2 Commerce wordt het mogelijk klanten te belonen voor hun aankoop, registratie of inschrijving voor de nieuwsbrief. Jij hebt volledig beheer over de wisselkoers van de spaarpunten en de hoeveelheid spaarpunten die een klant krijgt toegekend voor een handeling.
B2B suite
Met de B2B Suite gaat Magento nog meer ondersteuning bieden voor de B2B wereld. Offertebeheer, accountmanagement en bedrijfskrediet zorgen ervoor dat binnen B2B online verkopen ook makkelijker wordt.
R.M.A. module
Beheer retouren in de backend van Magento 2 Commerce met de ingebouwde R.M.A. functionaliteiten. Stel zelf de voorwaarden in en geef klanten in combinatie met de store credit mogelijkheid het geld terug waar zij recht op hebben.
Swatches
Geef klanten een verbeterde gebruikerservaring dankzij de Configurable Swatches optie van Magento 2 Commerce. Voeg een configurabel product toe met meerdere opties en zodra de klant klikt op een van de opties, wordt de productpagina direct geüpdate naar het juiste product.
User tracking
Magento 2 Commerce is gericht op grotere merchants. Om alle activiteiten van de medewerkers te kunnen monitoren heeft Magento een tracking functie ingebouwd in de Commerce editie. Hierin wordt laten zien welke gebruiker, op welk moment, welke actie heeft uitgevoerd en of dit geslaagd is of niet.
Magento commerce
Alle functionaliteiten van Magento Commerce en Open Source op een rij!

Wil jij overzichtelijk de verschillen zien tussen de Commerce en Open Source varianten van Magento 2?