Adobe Commerce Cloud

De kracht van Magento het gemak van de Cloud

Magento 2 in de Cloud

Geen enkel ander platform geeft je de kracht om zo’n unieke, onbegrensde en aantrekkelijke winkelervaringen te creëren en tegelijkertijd de beveiliging, prestaties en lage TCO-voordelen van cloudservices te bieden. Met Adobe Commerce word je ondersteund door een wereldwijd ecosysteem en biedt Magento je de support die je nodig hebt in de cloud variant.

Optimale gebruikers ervaring

Gebruik visuele merchandisinghulpmiddelen om dynamische categoriepagina’s te maken. Eenvoudig een groot aantal updates doen, vooraf bekijken en plannen zonder IT te betrekken. Maak gepersonaliseerde winkelervaringen voor jouw klantensegmenten.

Schaalbaar en veilig

Magento Cloud is gebouwd op een moderne technologiestack om een hoge groei en topprestaties aan te kunnen. Het cloudplatform maakt gebruik van toonaangevende infrastructuurdiensten zoals AWS, Fastly, New Relic en voldoet aan PCI, SOC2 en GDPR.

Uitbreidbare basis

Ontwikkelaars houden van Magento vanwege de uitbreidbaarheid via een rijke API, en de kant-en-klare ontwikkelings- en implementatietools die ze krijgen met Magento Commerce Cloud.

De kracht van data

Met Magento Commerce krijg je een oplossing die ook cloudgebaseerd gegevensbeheer en analysetechnologie levert. Je combineert afzonderlijke gegevens automatisch, modelleer deze en stel visuele rapporten samen – allemaal met één platform.

Klanten op Magento Cloud