Magento 2 extensies kopen en verkopen

Omdat merchants de voor hen ontwikkelde software in eigendom krijgen heeft het development team van Guapa het idee bedacht. Namelijk om een platform op te zetten waarbinnen men de software onderling te koop kan aanbieden.

Extensies kopen en verkopen

Veel partijen zijn laat gestart met de ontwikkeling van Magento 2 extensies. Hierdoor lopen ze achter de feiten aan. Ook zijn er veel Magento 2 extensies die (volgens ons) niet van afdoende kwaliteit zijn. Met dit idee maken wij (vaak tegen lagere kosten) liever extensies op maat welke direct aan de wensen en eisen van onze relaties voldoen. Om onze relaties de kans te geven hun investering terug te verdienen, of extensies te kopen die wij reeds in opdracht van andere merchants hebben gebouwd, kunnen zij gebruik maken van onze eigen Magento 2 marketplace.

Samen investeren

Wil je liever niet de bouw van een bepaalde extensie of stuk maatwerk voorfinancieren? Dan is er ook de mogelijkheid je idee te pitchen via onze Magento 2 marketplace. Andere relaties kunnen zich bij dit idee aansluiten. Wanneer er voldoende animo is dan gaan wij de bouw in werking zetten en betalen de aangesloten relaties allemaal hun deel van de totale kosten. Vervolgens krijgt iedereen de software tot zijn of haar beschikking.

Guapa Marketplace

Hoge kwaliteit, volledige controle én een goede R.O.I.

Niet wachten tot derde partijen zover zijn. Niet de hele wereld laten mee profiteren van je ideeën. Een gecontroleerde groep relaties jullie software te koop aanbieden. Samen financieren vanuit het crowdfunding principe of je investering terugverdienen. De installatie en support aan Guapa overlaten.

Voordelen marketplace

Omdat wij werken met hoge kwaliteitseisen en veel kennis opdoen door nauw samen te werken met onze relaties, bouwen wij de meeste Magento 2 extensies op maat. Omdat het intellectueel eigendom bij onze relaties komt te liggen bieden wij hen een platform waar deze extensies verkocht en gekocht kunnen worden.

Volledige controle

Hoge kwaliteitsstandaarden

Return on investment

Samen software ontwikkelen

Lagere investering

Unieke Magento 2 extensies

Brands die reeds samenwerken binnen de Marketplace

De volgende partners werken reeds samen binnen onze marketplace.

Badge_Magento

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2015 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Meer weten over onze Marketplace?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts