Magento Marketplace

Magento 2 extensies verkopen en kopen onder klanten

Magento 2 extensies kopen en verkopen

Merchants krijgen de voor hen ontwikkelde software in eigendom. Daarom heeft het development team van Guapa E-commerce een platform opgezet waarbinnen de software onderling te koop aangeboden kan worden.

Strategie

Er zijn er veel Magento 2 extensies die (volgens ons) niet van afdoende kwaliteit zijn. Met dit idee maken wij (vaak tegen lagere kosten) liever extensies op maat, die direct aan de wensen en eisen van onze relaties voldoen.

Verkopen
Om onze relaties de kans te geven hun investering terug te verdienen, of extensies te kopen die wij reeds in opdracht van andere merchants hebben gebouwd, kunnen zij gebruik maken van onze eigen Magento 2 marketplace.
Samen investeren
Wil je liever niet de bouw van een bepaalde extensie of stuk maatwerk voorfinancieren? Dan is er ook de mogelijkheid je idee te pitchen via onze Magento 2 marketplace. Andere relaties kunnen zich bij dit idee aansluiten.
ROI
Wanneer er voldoende animo is dan gaan wij de bouw in werking zetten en betalen de aangesloten relaties allemaal hun deel van de totale kosten. Vervolgens krijgt iedereen de software tot zijn of haar beschikking.
Guapa Marketplace

Wil jij graag toegang tot onze Magento 2 marketplace? Vraag dan toegang aan.