"Samen denken, bouwen en groeien"

Met scrum als projectaanpak lopen wij voorop in de branche. Door eerst goed na te denken en de strategie te vertalen naar een gedegen M.V.P. (Minimum Viable Product) maken wij een vliegende start in onze nauwe samenwerking.

Denk

Vanuit jullie bedrijfsstrategie gaan we samen de mogelijkheden bekijken. Zo komen wij samen tot het optimale plan voor de volgende fase.

Bouw

Van het uitschrijven van functionaliteiten, tot het realiseren van kwalitatief hoogwaardige code. In deze fase zijn we hands-on met elkaar aan de slag.

Groei

Wij bouwen award winning webshops, om dit te kunnen bereiken blijven we gezamenlijk aan het werk om het ultieme resultaat te bereiken.

"Grip op budget en planning met SCRUM "

Samen bepalen wat, wanneer wordt uitgevoerd.

De scrum methode

Guapa werkt met de Agile-Scrum methode. Dit is kort gezegd een hele effectieve en efficiënte methode om software te ontwikkelen die onder meer werkt door het opstellen en ontwikkelen van User Stories (wensen). Gebaseerd op het e-commerce plan en de te behalen doelen gaan we bekijken welke User Stories gerealiseerd moeten worden om een Magento maatwerk webshop te ontwikkelen die voldoet aan alle wensen en vereisten.

Magento Enterprise als fundament

Guapa is gecertificeerd Enterprise Solution Partner en specialist in het creëren van Magento Enterprise webshops. Magento Enterprise is de oplossing voor bedrijven die in e-commerce serieuze stappen willen zetten. Onze developers zijn Magento gecertificeerd en blijven steeds van de laatste ontwikkelingen en eisen op de hoogte om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Badge_Magento

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2015 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Nog vragen over onze werkwijze?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts