Voor het 4de jaar op rij staan wij ook in 2017 op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. Het jaarlijkse event waar e-commerce en marketing minded Nederland de laatste ontwikkelingen en vooraanstaande leveranciers kan leren kennen.

Ook dit jaar worden er meer dan 11.000 bezoekers verwacht, zijn er meer dan 180 sprekers over diverse ontwikkelingen en zijn er meer dan 250 e-commerce leveranciers verdeeld over 14 thema’s. De sprekers die ons gaan bijpraten over de meest recente ontwikkelingen komen onder andere van Bol.com, Vacanselect, Belsimpel, Domino’s Pizza, Greetz en vele anderen.

Magento Enterprise Partner

Guapa is 1 van de 5 Nederlanse Magento Enterprise Partners (voorheen bekend als Gold Partner). Wij hebben ons tot doel gesteld om samen met Magento de meest gebruikersvriendelijke Enterprise shops te lanceren in Nederland en ver daarbuiten. Magento zal ook op de beurs vertegenwoordigd zijn, dus heb je behoefte aan een gesprek met jullie mogelijk toekomstige e-commerce leveranciers? Maak dan vandaag alvast een afspraak met ons.

E-commerce partners

Gezien de aard van ons dienstenaanbod hebben wij het belang van een gedegen partnernetwerk hoog in het vaandel staan. Zo staan er op de gehele Webwinkel Vakdagen meerdere leveranciers met wie wij nauw samenwerken. Denk hierbij aan: Mailplus, PostNL, Buckaroo, Active Ants, MultiSafePay, Diract en vele anderen.

Wij hebben ervoor gekozen om de beurs samen met 1 partner aan te vliegen. Dit is Dealer4Dealer, samen met Exact hebben wij een 3 tal stands die we enigszins op elkaar hebben afgestemd omdat wij weten dat we complementair aan elkaar kunnen zijn.

Je vindt ons op stand 64:

Kom langs!

Voel je vrij om te komen kennismaken, een kop koffie te drinken of samen met de specialisten van Guapa alvast kort te brainstormen over een mogelijke samenwerking. Wij maken ook graag met jullie het verschil door een gedegen samenwerking waarin onze gezamenlijke doelen altijd prioriteit hebben.