Ook dit jaar staan wij weer op de Webwinkel Vakdagen. Op woensdag 21 en donderdag 22 januari kunt u ons vinden op stand T11. De beurs is deze twee dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur, komt u langs voor een kop koffie?

Wat zijn de Webwinkel Vakdagen?
De Webwinkel Vakdagen worden dit jaar voor de negende keer georganiseerd. Het is de belangrijkste e-commerce vakebeurs in de Benelux. Er worden zo’n 11.000 bezoekers verwacht. En er zijn zo’n 250 e-commerce leveranciers die zich presenteren op de beurs, van webwinkel software tot betaalmogelijkheden.

Meer dan 200 lezingen in 6 thema-theaters en keynote zalen.
Begin uw jaar met nieuwe kennis die u opdoet tijdens lezingen over uiteenlopende onderwerpen. De beursvloer is verdeeld in zes thematische zones, met elk hun eigen theater waar een programma vol interessante cases en praktische tips plaatsvinden. Guapa is dit jaar te vinden in het techniek gedeelte, op stand T11.

Stand

Op de website van de Webwinkel Vakdagen vindt u het complete programma van sprekers.

De zes thema’s met een korte toelichting.
1. Marketing: affiliatie-, email-, mobile- en dialogue marketing, SEO & SEA en analytics.
2. Technologie: webdesign, CMS, hosting, webshop software, full-service internetbureaus, koppelingen.
3. Betaaloplossingen, privacy & recht: payment service providers, risicomanagement, mobiel betalen, juridisch advies, boekhoud programma’s.
4. Logistiek en klantcontact: bezorging, afhaalpunten, retourenmanagement, voorraadbeheer, chat.
5. Start-up Village: uniek plein voor de startende ondernemers door middel van een compleet deelnamepakket.
6. (Big) Data; consultancy bureaus, data analyse, privacy & security, infrastructuur.

De Webwinkel Vakdagen zijn na registratie gratis te bezoeken. Na het registreren is het ook mogelijk om Guapa aan uw beursplan toe te voegen.

Met het openbaar vervoer?
De NS heeft een speciale actie voor de Webwinkel Vakdagen; voor €19,- heeft u al een dagretour naar Utrecht en een kop koffie en een koek op het station. Deze speciale kaarten kunt u hier bestellen.