Webwinkel Vakdagen 2014

Met de achterbakken vol folders, pennen en overig promotiemateriaal reden we afgelopen dinsdag in onze Guapa auto’s richting Utrecht. Na maanden voorbereiding was het dan eindelijk zo ver. Het grootste, en daarmee misschien ook wel het belangrijkste, e-commerce event in de Benelux was begonnen: de Webwinkel Vakdagen 2014! Op voorgaande edities kwamen er in twee dagen ruim 11.000 mensen op de beurs af. Dit was dan ook hét moment om Guapa van de daken te schreeuwen.

Bij het naderen van de Jaarbeurs begonnen de zenuwen. Hoe zou de stand eruit zien? Eenmaal binnen sprongen we op en neer van geluk en werden er onderling high fives en ‘boksjes’ uitgedeeld. De stand zag er namelijk fantastisch uit! Groot, overzichtelijk en een super strak design (bedankt Daniël!). We waren klaar om te beginnen!

De woensdag en donderdag vlogen razendsnel voorbij. Logisch natuurlijk als je volop staat te genieten! In de 14 uur dat de beurs open is geweest, hebben we ontzettend veel leuke en interessante gesprekken mogen voeren met starters, webwinkeleigenaren, (toekomstige) partners en huidige klanten, fantastisch! Uit al deze gesprekken is in ieder geval één ding heel duidelijk geworden: de vraag naar Magento is groter dan ooit!

Bent u op zoek naar advies omtrent Magento of Online marketing? Neem dan contact met ons op!