User Experience Design

Als de gebruiker er niet mee kan werken, werkt het niet

Design moet functioneel zijn

Ontwerp van een e-commerce platform kan mooi zijn, Maar werkt het? Jij kunt je weg er goed in vinden, maar kan de eindgebruiker er mee overweg? Stel jezelf eens de vraag: is de site functioneel genoeg?

Eindgebruiker

Je weet precies wat voor product of dienst je verkoopt. Maar wie is de bezoeker, wat is zijn verwachting. Met functioneel webdesign zorgen wij er samen voor dat het e-commerce platform aansluit bij de verwachting van de doelgroep.

Platform

Een goed uitgedacht ontwerp draagt bij in de conversie van je webwinkel. Samen gaan wij om de tafel om jullie wensen in kaart te brengen en te kijken naar de specifieke eisen waar de webwinkel aan moet voldoen. Wie is de doelgroep en wat is de verwachting van deze mensen?

Functionaliteit

Welke functionaliteit is er nodig in de webshop om de doelgroep zo goed mogelijk te bedienen? Samen ontwikkelen wij het functionele, interactieve en grafische ontwerp op maat. We bekijken de mogelijke en wenselijke functionaliteit. Wat zijn de must haves en wat zijn de should haves?

Mobile first

Van mobiel tot en met desktop zal het e-commerce platform optimaal moeten functioneren. Samen brengen we de mogelijke en wenselijke functionaliteiten in kaart. Wat zijn de must haves en wat zijn de should haves?

User Experience Expert Review

De bezoeker maakt zijn weg door de webshop, wat mag deze verwachten binnen het platform? Wij maken ook graag voor jou een expert review!

* Door je aan te melden accepteer jij het privacybeleid en de voorwaarden van Guapa E-commerce.

Of volg ons hier: