Exact meets MagentoAls partner van Dealer4Dealer zijn wij trost u mee te kunnen delen dat Dealer4Dealer een seminar organiseert op het hoofdkantoor van Exact in Delft. Tijdens deze seminar zullen zij verder ingaan op de koppeling tussen Exact en Magento.

Dealer4Dealer heeft een zeer gerenommeerde koppeling ontwikkeld welke u een hoop werk uit handen kan nemen. Zij zijn er namelijk als 1 van de weinige in geslaagd een koppeling te maken welke het mogelijk maakt order, producten en financiële boekingen te synchroniseren tussen Magento en Exact.

Wij zullen zelf ook aanwezig zijn tijdens deze seminar dus wilt u persoonlijk kennis maken, kom dan 17 november naar Delft.

Ontmoet het gouden duo in eCommerce: Exact en Magento. Tijdens het unieke seminar ontdekt u waarom Exact Online Handel de perfecte match is voor ‘s werelds grootste eCommerce platform Magento. Ook in Nederland is de Magento opmars niet de stuiten. Vele webwinkels en B2B omgevingen zijn inmiddels in Magento ontwikkeld.

Maar Magento kan niet boekhouden. Exact Online Handel wel. Dealer4Dealer heeft ze gekoppeld en we laten zien hoe. Twee succesvolle webwinkel eigenaren vertellen waarom zij gekozen hebben voor Exact Online als backoffice. U ontdekt niet alleen wat de kracht is van Magento of de koppeling maar ook alles over Exact Online Handel.

 

Voor wie?

 

Het seminar is bestemd voor webshop eigenaren, eCommerce managers, Exact dealers en Magento specialisten. Het seminar wordt gehouden in het Hoofdkantoor van Exact in Delft. Kom dus ook op 17 november of 8 december! Bekijk hier de uitnodiging voor het programma en schrijf je in (let op: aantal plaatsen is beperkt!)

PS: na het seminar is er voldoende gelegenheid om onderling te netwerken en van elkaar te leren.