Keurmerk Altijd veilig en betrouwbaar.

Geef uw potentiële klant vanaf binnenkomst in uw webwinkel het gevoel dat deze bij u goed zit met het keurmerk van Qshops. Het internet is niet meer weg te denken in ons leven, jong en oud maakt gebruik van de vele mogelijkheden. De afgelopen jaren zijn aankopen via het online kanaal enorm toegenomen. Ondanks deze positieve ontwikkeling is er nog steeds weinig vertrouwen bij de consument om online aankopen te doen. Er zijn immers nog steeds onbetrouwbare bedrijven die niet correct handelen. Qshops is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert en certificeert.

QSHOPS KEURMERK IS EEN OFFICIEEL ERKEND EN GOEDGEKEURD KEURMERK.

Qshops heeft de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.

Consumenten hebben hierdoor meer zekerheid om veilig aankopen te doen bij de aangesloten bedrijven. Zij zijn te herkennen aan het keurmerk dat op de betreffende site wordt gevoerd. Alle bij Qshops keurmerk aangesloten bedrijven committeren zich inhoudelijk aan de voorwaarden en handelen volgens de gedragscode.

Wil je meer informatie over onze partner?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts