Sneller en efficiënter verzenden met Cargowiz

Cargowiz is de extensie voor webshops die het mogelijk maakt sneller en efficiënter te verzenden. Deze extensie maakt het mogelijk om vanuit uw webwinkel (bijvoorbeeld Magento) een zending direct te boeken bij uw verzendpartij. Dit zonder het gebruik van de verzendapplicaties (bijvoorbeeld Parcelware) van uw partij. Het voordeel van Cargowiz ten opzichte van andere verzendsoftware is dat deze “multi-carrier” is. Dit betekent dat het mogelijk is om met één of meerdere verzendpartijen te werken vanuit één softwarepakket.

Cargowiz is het webshop-product van Transsmart. Met innovatieve transport-boekings-software heeft Transsmart in Nederland, Belgie en Duitsland inmiddels meer dan 600 MKB klanten, die dagelijks vele tienduizenden zendingen boeken en laten afleveren in meer dan 200 landen door meer dan 160 vervoerders. De Tilburgse cloud-oplossing kan naadloos geïntegreerd worden met nagenoeg elke webshop, ERP- of warehouse management systeem.

Transsmart is genomineerd voor Deloitte Technology Fast50 2014. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland.

Wil je meer informatie over onze partner?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts