Het succes van een webshop is voor groot deel afhankelijk van bereikbaarheid en de snelheid

Bij hostingprovider Byte weten ze dat de omzet van een webshop voor een groot deel afhankelijk is van de bereikbaarheid en de snelheid van de shop. Met 15 jaar hostingervaring heeft Byte een radicaal nieuw platform ontwikkeld waar de beste infrastructuur wordt gecombineerd met een platformlaag met ruim 200 optimalisaties speciaal voor Magento. Daarnaast bieden ze hun klanten unieke tools waarmee zij ook hun webshop zelf nog sneller en effectiever kunnen maken. Hun bezoekers profiteren zo van een snelle, stabiele én veilige Magento webshop. Byte is marktleider Magento hosting in de Benelux.

Website: www.byte.nl
Telefoon: +31 (0)20 – 521 6222
E-mail: sales@byte.nl

Byte in een notendop

  • Innovatief platform: 15 jaar ervaring vertaald naar een uniek Magento-hostingplatform waar de nieuwste technieken en software-optimalisaties zorgen voor optimale performance van webshops.
  • Slimme tools: Byte biedt o.a. met de Magento Monitor en het partnerschap met New Relic de beste tools om een Magentoshop nog sneller en efficiënter te maken.
  • Uitgebreid kennisnetwerk: Byte staat met één been in developersland. Ze weten wat er speelt en springen daar als eerste op in met nieuwe producten, tools en informatievoorziening (uitgebreide online Kennisbank)
  • Open communicatie en support: Byte scoort gemiddeld een 8,5+ op het halfjaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek. De redenen hiervoor zijn vriendelijke, technische en snelle support en open communicatie over onderhoud en storingen.

Wil je meer informatie over onze partner?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts