Gespecialiseerd in billing & payments voor bedrijven en online payments voor webwinkeliers

Buckaroo is sinds 2005 leverancier van betaaloplossingen in Nederland, gespecialiseerd in billing & payments voor bedrijven en online payments voor webwinkeliers. Met ruim 4.500 klanten en 200 (web) partners is Buckaroo de bepalende Payment Service Provider in Nederland. Zo behoren onder andere Staatsloterij, Pathé Theaters, Ziggo, Miss Etam, Centraal Justitieel Incasso Bureau, WoningNet, RTL Nederland en Vanilia tot de uitgebreide klantenkring van Buckaroo.

Buckaroo Online Payment Services

Buckaroo heeft een breed scala aan betaaloplossingen die u de mogelijkheid geven om uw gehele betaal- en incassoproces en bijbehorende administratie volledig te automatiseren. Met een groot aantal aan (internationale) betaalmethoden en een volledig gedigitaliseerd facturatie systeem bespaart u veel tijd op backoffice werkzaamheden en bent u in de gelegenheid om uw betalingen en vorderingen sneller en klantvriendelijker te innen. Zowel online als offline.

Wilt u een online winkel starten of verder door ontwikkelen? Wilt u uw facturatie proces optimaliseren en digitaliseren? Of wilt u juist meer conversie en resultaat via het betalingsverkeer en meer weten over loyalty mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via het telefoonnummer +31 (0)30-711 50 00 of stuur een e-mail naar info@buckaroo.nl.

Onderdeel Intrum Justitia

Buckaroo is sinds januari 2012 onderdeel van de Intrum Justitia Groep. Met ruim 3.500 werknemers in 20 landen is Intrum Justitia momenteel de grootste aanbieder van credit management services in Europa. Intrum en Buckaroo bundelen in deze samenwerking het beste van twee werelden: een sterke knowhow op het vlak van invorderingen vanuit Intrum en de jarenlange online billing & payments ervaring van Buckaroo. De integratie van beide expertises uit zich in een volledig geautomatiseerd proces, van betaling tot afhandeling, gekoppeld aan het Buckaroo systeem.

Wil je meer informatie over onze partner?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts