Elke betaalmethode die jij nodig hebt, in welke valuta je wilt.

Het Nederlandse bedrijf Adyen is een specialist in wereldwijde omnichannel betalingen. De oplossing van Adyen biedt momenteel ondersteuning voor meer dan 250 lokale betaalmethoden en 187 transactievaluta die verspreid over zes continenten worden gebruikt. Hierdoor is Adyen de ideale partner voor online en mobiele bedrijven die internationaal willen uitbreiden. Adyen werkt samen met een groot aantal wereldwijde klanten, waaronder Groupon, Indiegogo, Wix, TomTom, Graze, Farfetch, Badoo, SoundCloud, Mango, KLM, CityJet, i-Parcel, PhotoBox, Lebara en Vodafone. Het hoofdkantoor van Adyen is gevestigd in Amsterdam, met kantoren in San Francisco, Boston, Londen, Parijs, Berlijn, Stockholm, Sao Paolo en Singapore.

Magento plug-in van Adyen:

Met de wereldwijde betalingstechnologie van Adyen kunnen Magento gebruikers wereldwijd betalingen accepteren via één technisch betaalplatform en backoffice.

De Adyen plug-in is beschikbaar binnen Magento Connect en is volledig configureerbaar, waarbij zowel de Community als de Enterprise editie wordt ondersteund. Via een eenvoudige integratie krijg je toegang tot alle 250 betaalmethoden die Adyen wereldwijd aanbiedt, inclusief Risk Management module en online backoffice toegang. Adyen voldoet aan de hoogste standaarden van veiligheid en stabiliteit, het Adyen betaalplatform is gecertificeerd met PCI DSS Level 1.

Magento Plug-in Demo from Adyen on Vimeo.

Meer informatie?Website: www.adyen.com
Telefoon: +31 (0)20 240 1240
Email: rufus.veenstra@adyen.com

Omni-channel integratie:

Adyen ondersteunt alle relevante sales kanalen, waaronder online, mobile, point-of-sale (POS) en mobile point-of-sale (mPOS). Omdat de Adyen oplossing volledig gebaseerd is op internet technologie zijn alle denkbare oplossingen mogelijk. Zo kun je via de Magento plug-in de Magento website ombouwen tot een volledig kassasysteem waarbij POS en cash betalingen zijn geintegreerd.

Uw voordelen:

  • Plug-and-play installatie
  • Meer dan 250 betaalmethoden
  • Het accepteren van alle belangrijke creditcards en (internationale) bankkaarten
  • Online backoffice met gedetailleerde rapportage en geavanceerde beheerfuncties voor betalingen
  • In-house Support Team

Wil je meer informatie over onze partner?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts