De getalenteerde e-commerce specialist Michèl Tel heeft eerder deze week besloten om vanaf nu een intensieve samenwerking te starten met Guapa. Met ruim negen jaar ervaring op het gebied van online verkopen, online strategieën en het laten groeien van webwinkels is hij een waardevolle toevoeging aan het team van Guapa.

In de afgelopen negen jaar als e-commerce specialist heeft Michèl al veel webwinkels geholpen om online succes te bereiken, zoals Datona.nl, Lampdirect.nl, Trendymeubels.nl en Nubouwen.nl.

Vanaf 2012 is hij werkzaam als internet marketing specialist en e-commerce manager bij Datona BV. Michèl zal zich vanaf heden ook inzetten als e-commerce specialist en adviseur voor Guapa.

“Ik wil nog meer webwinkels helpen te groeien. Samen met de webwinkel-eigenaar bouwen aan online succes. Het toverwoord is: samen. De webwinkel-eigenaar heeft kennis van zijn producten en ik weet waar online kansen liggen. Ik ben de ideale sparringspartner voor webwinkels die een volgende stap willen maken. Elkaar versterken en vertrouwen staan centraal.”

Op naar een succesvolle samenwerking!