Magento Pure Players

Vaak wordt er nog gedacht dat je een fysieke winkel nodig hebt om succesvol te zijn
Plan online kennismaking

De specialist zijn in jouw niche

Vaak wordt nog gedacht dat je een fysieke winkel nodig hebt om succesvol te zijn. Daarom zie je dat er steeds meer online pure players op zoek gaan naar mogelijkheden om aan te sluiten bij de fysieke retail of zelf winkels openenen. Om tot dit punt te komen moet natuurlijk eerst succes worden behaald met het online platform. Magento Commerce is een mooie basis om door te groeien naar offline kanelen.

Plan online kennismaking

Bereik meer

Steeds meer organisaties vinden hun weg door grotendeels online aanwezig te zijn. Veel merken zetten een online verkoopkanaal in, maar behouden een offline gedegen netwerk. Dit zien wij als Pure Online Players, de groep die wij graag willen bedienen vanuit onze visie om #1 Magento implementatie partner te zijn en te blijven.

Next generation

Magento is krachtig, succesvol en ongeëvenaard. Met haar Commerce platform heb je de perfecte pasvorm te pakken voor jouw shop. Het sluit goed aan bij de wensen, eisen en het gebruiksgemak die Pure Online Players in een CMS zoeken. Het responsive uiterlijk bevelen wij je dan ook graag aan.

Beheersbaar

Pure players werken vaak in kleinere teams. Het is daarom belangrijk om na te gaan hoeveel tijd en effort je moet steken in het beheer en onderhoud van het E-commerce Platform. Magento Commerce helpt je hier een handje mee. Het is namelijk mogelijk om bepaalde zaken in te plannen, dit maakt het beheer van je platform minder tijdrovend. 

Schaalbaar

Voor Pure Online Players is het van belang dat zij een platform hebben dat meegroeit. Magento Commerce biedt deze mogelijkheid. Dankzij de vele functionaliteiten kun je al snel out-of-the-box denken en zit je voorlopig safe qua ontwikkelingen. 

Magento voor Pure Players

Ben je benieuwd of Magento Commerce ook het platform voor jouw volgende stap kan zijn?