"De online specialist zijn in jouw niche"

Snel en efficient groeien in omzet en  rendement.

Bereik meer met online

Vaak wordt er nog gedacht dat je een fysieke winkel nodig hebt om succesvol te zijn. Dit is echter ten dele waar, de ontwikkelingen van de laatste jaren laten juist het tegenovergestelde zien. Steeds meer organisaties vinden hun weg door grotendeels online aanwezig te zijn. Veel merken zetten een online verkoopkanaal in, maar behouden een offline gedegen netwerk. Dit zien wij als Pure Online Players, de groep die wij graag willen bedienen vanuit onze visie om #1 Magento implementatie partner te zijn en te blijven.

Next generation E-commerce

Magento is krachtig, succesvol en ongeëvenaard. Met haar Commerce platform heb je de perfecte pasvorm te pakken voor jouw shop. Het sluit goed aan bij de wensen, eisen en het gebruiksgemak die Pure Online Players in een CMS zoeken. Het responsive uiterlijk bevelen wij je dan ook graag aan.

"Online succes komt niet vanzelf"

Beheersbaar en gebruiksvriendelijk

Pure players werken vaak in kleinere teams. Het is daarom belangrijk om na te gaan hoeveel tijd en effort je moet steken in het beheer en onderhoud van het E-commerce Platform. Magento Commerce helpt je hier een handje mee. Het is namelijk mogelijk om bepaalde zaken in te plannen, dit maakt het beheer van je platform minder tijdrovend. Daarnaast werkt Magento Commerce snel en zit je niet lang te wachten op doorgevoerde wijzigingen.

Snel en schaalbaar

Voor Pure Online Players is het van belang dat zij een platform hebben die meegroeit. Magento Commerce biedt deze mogelijkheid. Dankzij de vele functionaliteiten kun je al snel out-of-the-box denken en zit je voorlopig safe qua ontwikkelingen. Mocht je een belangrijke functionaliteit missen dan denken we graag met je mee en bieden we je een passende oplossing!

"Pure online must haves"

Elasticsearch

Sterke interne zoekmachine

SEO

SEO optimaal

Boost sales

Promotie en prijsregels

Product beheer

Makkelijk catalogus beheer

Loyaliteit

Diverse loyaliteits opties

Facts & Figures

Uitgebreide management functionaliteiten

Badge_MagentoGuapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Wil jij samen met ons pure online succes?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts