Jouw platform ook qua data goed ontsloten

Integraties voor jouw e-commerce platform
Plan kennismaking

Wij realiseren koppelingen met elk denkbaar pakket

Magento is op diverse manier te koppelen aan veel verschillende pakketen. Hieronder per categorie de externe partijen die wij kunnen koppelen.

Koppel Magento met het ERP pakket, WMS, PSP naar keuze, staat je koppeling of pakket niet in het overzicht? Neem dan gerust contact met ons op.

Zorgeloos wereldwijde 
betalingen ontvangen

Integreer elke denkbare betaaloplossing in je Magento platform. Afrekenen in verschillende valuta, betaalopties voor B2B en B2C; zo werken wij onder andere samen met de volgende payment service providers:

Financiële boekhouding en voorraad up-to-date

Altijd inzicht in je financiële positie en voorraaden. Je bankboekingen netjes afgeletterd op basis van je MT940 imports. Voorraden actueel in je Magento omgeving, dus nooit meer nee verkopen. BTW-aangiftes netjes vanuit je ERP en daarmee een sluitende boekhouding.

Productdata in één systeem met de juiste workflows

Hebben jullie een groot content team? Veel externe leveranciers met allemaal zo hun eigen manier van content aanleveren? Divers kanalen die elk zo hun eigen content strategie vragen? Dan wordt het tijd om een Product information Management systeem te integreren.

E-mails opstellen met zo
min mogelijk handelingen

Door de inzet van een E.S.P. kun je ervoor zorgen dat er regelmatig e-mails worden verstuurd om zoveel mogelijk omzet te genereren. Ook kun je ervoor kiezen om je transactionele e-mails te versturen via de E.S.P. om zoveel mogelijk up- en crossell te realiseren.

Wereldwijd je producten beheren, verzenden en leveren in een geautomatiseerd proces

Inslaan, orderpicken, verzenden in bulk of per stuk. Het kan een grote uitdaging zijn. Door de integratie met onze verzendpartners wordt dit stukken makkelijker: