Magento B2C

Een platform dat klaar is voor de toekomst
Plan online kennismaking

De consument als uitgangspunt

Creëer een winkelervaringen die je merk weerspiegelt en past bij wat voor de consument werkt. Verras je klanten en verhoog de winst met Magento Commerce, het flexibele e-commerceplatform dat op jou is afgestemd. Begin met Magento voor B2C.

Mobiel

Lever een gebruikerservaring van wereldklasse op alle apparaten in de helft van de tijd. Met responsive design kunnen je klanten overal op elk apparaat winkelen: thuis, op de loopband of op de voorste rij op de New York Fashion Week.

Personalisatie
Met Magento kun je jouw klanten segmenteren om gepersonaliseerde aanbiedingen te leveren. Maak krachtige content op basis van demografische gegevens en gedrag van consumenten, inclusief items die zijn bekeken of aan het winkelwagentje zijn toegevoegd.
Orderwaarde
Gerichte koopopties, waaronder ‘shop-the-look’ en ‘andere kozen ook’. Magento stelt je in staat up-sell en cross-sell aan jouw klant aan te bieden middels een geavanceerde verkoopalgoritmen en eenvoudige drag-and-drop-functionaliteiten.
Content
Gepersonaliseerde content, promoties, stijlen en prijzen op basis van klantprofielen, online gedrag en aankoopgeschiedenis. Bouw en test aangepaste bestemmingspagina’s, voeg afbeeldingen en video’s toe aan producten zonder IT te betrekken.
Magento de juiste keuze voor B2C
Weten waarom Magento Commerce de juiste keuze is voor jouw B2C activiteiten?