Magento Commerce B2B en Business Intelligence event

Voor e-commerce en marketing managers of stakeholders die klaar willen zijn voor de toekomst.

Spelen jullie binnen de organisatie met het idee om Magento 2 Commerce te adopteren? Of je nou actief bent op Magento 1 of een ander platform, wij kunnen jullie goed informeren naar de mogelijkheden die het Magento 2 Commerce (Enterprise) platform te bieden heeft. De tal van extra functionaliteiten die out-of-the-box actief zijn in de nieuwe Enterprise e-commerce omgeving, gaan bijdragen aan het sneller behalen van je omzetdoelstellingen en kunnen kosten besparen in het beheer van je content.

Om je meer inzicht te geven in de mogelijkheden die Magento Commerce & Business Intelligence je te bieden heeft als je actief bent binnen B2B, hosten wij een middag en avond waarop wij ook jou zouden kunnen bijpraten en je een aantal demo’s en best practises laten zien. We zullen starten met een lekkere lunch en sluiten in informele setting af met een hapje en een drankje.

Datum: op aanvraag

Locatie: Guapa BV de Hoogte 3 in Leek (Google maps)

Programma Magento B2B en Business Intelligence event

12:30 – 13:30 uur Ontvangst en lunch
13:30 – 14:30 uur Magento Commerce B2B suite*
14:30 – 15:00 uur Brainstorm over B2B
15:00 – 15:30 uur Pauze met een drankje
15:30 – 16:30 uur Magento Commerce Business Intelligence**
16:30 – 17:00 uur Magento Order Management***
17:00 – 21:00 uur Afsluitend buffet (met ronde tafel gesprekken)

* B2B suite

Rond het begin van Q3 verwachten wij de officiële release van de Magento B2B suite. Deze B2B suite bevat veel extra functionaliteiten die je voor jou B2B e-commerce goed zou kunnen benutten.

** Business Intelligence

Magento heeft vorig jaar RJMetrics overgenomen. Een tool die verschillende datasets kan combineren om hier de nodige dashboards mee te creëren. Bepaald je KPI’s en monitor deze doormiddel van Magento Business Intelligence.

*** Magento Order Management
Magento Order Management coördineert de ervaring van je klanten over alle verkoop- en fulfillment kanalen. Het verzamelt informatie van elk contactpunt, orkestreren en optimaliseert het op basis van regels en processen. De klant blijft het middelpunt van je operatie.

Gratis toegang (t.w.v. €295) Magento B2B en Business Intelligence event

Vul onderstaande formulier in en wij sturen je gratis tickets voor ons Magento B2B en Business Intelligence event per mail.

Liever telefonisch tickets bestellen? Bel dan: 085 – 76 00 318

* verplicht veld