"Samenwerken met mooie namen en merken"

Met trots mogen wij zeggen dat wij o.a. samenwerken met de volgende merken / namen:

Soak

Soak bestaat nog niet heel lang maar is begonnen met enorme ambities. De eerste gesprekken tussen Soak en Guapa vonden plaats in 2015 en waren onderdeel van een gedegen zoektocht naar een platform die de tomeloze ambities van deze nieuwkomer konden waarmaken. Er is goed gekeken naar de keuze voor het platform en de keuze van de partner met wie het platform zou worden gebouwd. Samen met Magento hebben we Soak kunnen overtuigen van de voordelen van het platform en de expertise van de Enterprise Partner.

“We zochten een partner die het vooral aandurfde om onze serieuze ambities, snel en schaalbaar in de markt te zetten, zonder nodeloos geld te verspillen in zaken die we niet gaan gebruiken. Na een lange zoektocht qua partijen en systemen hebben we in Guapa, samen met Magento 2, dat gevonden.” Bas ten Kate – BubbleMaster bij Soak

Op is Op Voordeelshop

De eerste winkel van Op=Op Voordeelshop opende zijn deuren in 1997 te Klazienaveen. Door het succes van deze winkel ontstaat er interesse om meerdere filialen te openen. In 1999 wordt er voor gekozen om het merk Op=Op Voordeelshop te gaan franchisen. In de daarop volgende jaren openen 20 winkels, voornamelijk in de drie noordelijke provincies. De groei zet daarna gestaag voort en in juni 2015 opent Op=Op Voordeelshop het 100e filiaal.

Altijd de goedkoopste in A-merken!
Bij Op=Op Voordeelshop vindt u een zeer ruim assortiment drogisterij-artikelen, wasmiddelen en reinigingsproducten. Op=Op Voordeelshop combineert het prettige met het aangename: “steevast de laagste prijzen in een prettige winkelomgeving“. Met ruim 4.000 artikelen vindt u altijd wat u zoekt!

Dijkstra Vereenigde

Dijkstra Vereenigde: Dijkstra Vereenigde is een betrokken partner met een groot gevoel voor service, kwaliteit en marktbehoeften.

Dijsktra Vereenigde begon 117 jaar geleden als Dijkstra’s Glasindustrie – Glashandel in flessen. Door de jaren heen zijn er naast de businessunit verpakkingsglas de businessunits laboratorium apparatuur en verpakkingsmachines ontstaan.

Dijkstra vervult behalve importeurs- en handelsfunctie ook een rol in productontwikkeling, assemblage en specifieke productie.

"Elk doelgebied heeft zijn eigen aanpak"

Wij zetten onze kennis in binnen 3 doelgebieden, te weten: B2B, Retail en Pure players. Op deze wijze hebben wij specifieke kennis opgedaan. Wij kunnen onze kennis bundelen met de kennis die jullie hebben over jullie markt en komen zo tot het ultieme resultaat.

Wil jij samen met ons succes?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts