"Samenwerken met mooie namen en merken"

Met trots mogen wij zeggen dat wij o.a. samenwerken met de volgende merken / namen:

Sport2000
Alittle_logo
BMN_bouw_2
Babyplanet
OpisOpvoordeelshop_1
Moroccanoil
Sport2000

Sport2000

SPORT 2000 is een Europese sportwinkel die meer dan 3000 winkels heeft in 19 landen. De winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers die een eigen product aanbod selecteren.

Op deze wijze kan iedere winkel inspelen op de wensen van zijn klanten. De SPORT 2000 winkels hebben een breed assortiment van kleding, schoeisel en accessoires voor vele verschillende sporten.

Professioneel advies en een goede service zijn de kernwaarden van SPORT 2000. Het personeel bestaat dan ook uit echte sportliefhebbers die over de juiste kennis beschikken om klanten te voorzien van een gedegen advies. SPORT 2000 is onderdeel van ANWR-GARANT Nederland B.V.

Wikimia_case
Textielstra_brand
Medux
myHair
Soundstore_case
Ilovespeelgoed

Op is Op Voordeelshop

De eerste winkel van Op=Op Voordeelshop opende zijn deuren in 1997 te Klazienaveen. Door het succes van deze winkel ontstaat er interesse om meerdere filialen te openen. In 1999 wordt er voor gekozen om het merk Op=Op Voordeelshop te gaan franchisen. In de daarop volgende jaren openen 20 winkels, voornamelijk in de drie noordelijke provincies. De groei zet daarna gestaag voort en in juni 2015 opent Op=Op Voordeelshop het 100e filiaal.

Altijd de goedkoopste in A-merken!
Bij Op=Op Voordeelshop vindt u een zeer ruim assortiment drogisterij-artikelen, wasmiddelen en reinigingsproducten. Op=Op Voordeelshop combineert het prettige met het aangename: “steevast de laagste prijzen in een prettige winkelomgeving“. Met ruim 4.000 artikelen vindt u altijd wat u zoekt!

OpisOpvoordeelshop_1
Motorplaza
Dijkstra_case
Comfort_air
Mikx_logo
Fotosemeins_logo
Bakkerbuitenleven_
Dijkstra_case

Dijkstra Vereenigde

Dijkstra Vereenigde: Dijkstra Vereenigde is een betrokken partner met een groot gevoel voor service, kwaliteit en marktbehoeften.

Dijsktra Vereenigde begon 117 jaar geleden als Dijkstra’s Glasindustrie – Glashandel in flessen. Door de jaren heen zijn er naast de businessunit verpakkingsglas de businessunits laboratorium apparatuur en verpakkingsmachines ontstaan.

Dijkstra vervult behalve importeurs- en handelsfunctie ook een rol in productontwikkeling, assemblage en specifieke productie.

Homecenter
Gabinova_case
Plattetvdiscounter_inspiratie
Foox_inspiraties
Magento Enterprise Partner
Regts

"Elk doelgebied heeft zijn eigen aanpak"

Wij zetten onze kennis in binnen 3 doelgebieden, te weten: B2B, Retail en Pure players. Op deze wijze hebben wij specifieke kennis opgedaan. Wij kunnen onze kennis bundelen met de kennis die jullie hebben over jullie markt en komen zo tot het ultieme resultaat.

Wil jij samen met ons succes?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts