"Samenwerken met mooie namen en merken"

Met trots mogen wij zeggen dat wij o.a. samenwerken met de volgende merken / namen:

Soak

Soak bestaat nog niet heel lang maar is begonnen met enorme ambities. De eerste gesprekken tussen Soak en Guapa vonden plaats in 2015 en waren onderdeel van een gedegen zoektocht naar een platform die de tomeloze ambities van deze nieuwkomer konden waarmaken. Er is goed gekeken naar de keuze voor het platform en de keuze van de partner met wie het platform zou worden gebouwd. Samen met Magento hebben we Soak kunnen overtuigen van de voordelen van het platform en de expertise van de Enterprise Partner.

“We zochten een partner die het vooral aandurfde om onze serieuze ambities, snel en schaalbaar in de markt te zetten, zonder nodeloos geld te verspillen in zaken die we niet gaan gebruiken. Na een lange zoektocht qua partijen en systemen hebben we in Guapa, samen met Magento 2, dat gevonden.” Bas ten Kate – BubbleMaster bij Soak

BMN Bouwmaterialen

BMN is bij Guapa terecht gekomen omdat ze graag al hun type klanten willen bedienen middels diverse online shops. Gezien het feit dat de diversiteit in grootte van klanten, opdrachten en project zover uit elkaar liggen was het van belang dat er gekozen zou worden voor een schaalbaar platform. Maatwerk was een must en dit moest op correcte wijze kunnen worden uitgebreid op een gedegen platform.

Ook voor B2B Magento Enterprise

Er is voor deze B2B webshop bij de start gekozen voor Magento Enterprise, dit mede omdat het in de basis al over compleet is en super schaalbaar bleek te zijn.

Op is Op Voordeelshop

De eerste winkel van Op=Op Voordeelshop opende zijn deuren in 1997 te Klazienaveen. Door het succes van deze winkel ontstaat er interesse om meerdere filialen te openen. In 1999 wordt er voor gekozen om het merk Op=Op Voordeelshop te gaan franchisen. In de daarop volgende jaren openen 20 winkels, voornamelijk in de drie noordelijke provincies. De groei zet daarna gestaag voort en in juni 2015 opent Op=Op Voordeelshop het 100e filiaal.

In de basis overcompleet

Het e-commerce platform moest goed voorzien in zaken als schaalbaarheid, snelheid en personalisatie. Daarom was de keuze voor Enterprise snel gemaakt en was de investering van een dermate omvang dat Magento 2 ook direct een juiste keuze bleek.

BabyPlanet

BabyPlanet was bekend met Magento omdat hun vorige webshop in Magento 1 was gebouwd. Deze shop was gebouwd op de overtuiging dat de shop moest dienen om bezoekers naar de 5 fysieke winkels te trekken. In 2016 hebben ze bij BabyPlanet een nieuwe e-commerce manager in de arm genomen die direct door had dat er veel te winnen was op e-commerce vlak. Het hele fundament van de gedachte waarop de shop was gebaseerd werd onder de loep genomen en zijn we gezamenlijk aan de slag gegaan met een nieuwe Magento 2 omgeving op basis van de nieuwe omnichannel strategie. De fysieke winkels hebben nu een ondersteunende functie in de customer journey en de shop is gericht op Nederland en België.

“Guapa is de beste partner om snel, doordacht en succesvol een webshop met Magento 2 te realiseren.”

– Jan Arend Koelstra, E-commerce Director bij BabyPlanet –

Dijkstra Vereenigde

Dijkstra Vereenigde: Dijkstra Vereenigde is een betrokken partner met een groot gevoel voor service, kwaliteit en marktbehoeften.

Dijsktra Vereenigde begon 117 jaar geleden als Dijkstra’s Glasindustrie – Glashandel in flessen. Door de jaren heen zijn er naast de businessunit verpakkingsglas de businessunits laboratorium apparatuur en verpakkingsmachines ontstaan.

Dijkstra vervult behalve importeurs- en handelsfunctie ook een rol in productontwikkeling, assemblage en specifieke productie.

Guapa heeft een jong en snel groeiend team. Het project was complexer dan verwacht en wij blijven optimaliseren. Guapa denkt met ons mee, hoe problemen kunnen worden verholpen. Wij zijn trots op het resultaat!

Jelle van Geneijgen, Marketing Manager bij Dijkstra Vereenigde

"Elk doelgebied heeft zijn eigen aanpak"

Wij zetten onze kennis in binnen 3 doelgebieden, te weten: B2B, Retail en Pure players. Op deze wijze hebben wij specifieke kennis opgedaan. Wij kunnen onze kennis bundelen met de kennis die jullie hebben over jullie markt en komen zo tot het ultieme resultaat.

Wil jij samen met ons succes?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts