Sherpaan Magento Koppeling

Bent u op zoek naar een koppeling tussen Magento en Sherpaan? Magento is het prijswinnende E-commerce platform wat het mogelijk maakt krachtige webshops te bouwen. Veel aspecten zoals gebruikersgemak en schaalbaarheid, maken Magento tot het snelst groeiende e-commerce product dat momenteel beschikbaar is. Door de koppeling met Sherpaan wordt het mogelijk om constant actuele artikelinformatie op uw webshop. Het separaat bijhouden van de artikelen in het CMS systeem van de webshop is dan niet meer aan de orde. Dit scheelt aanzienlijk veel tijd!

Vendit magento

Sherpaan

Backoffice software van Sherpaan: helpt je webshop groeien
Het Nederlandse bedrijf Sherpaan is een toonaangevende leverancier van backoffice software voor webshops die zorgt voor optimale afhandeling van bestellingen. Door webwinkels een volledig geautomatiseerd verwerkingsproces te bieden vanaf het moment dat een order binnenkomt in Magento totdat het pakket door de vervoerder wordt opgehaald wordt veel tijd en geld bespaart. De backoffice software van Sherpaan gekoppeld aan Magento is een krachtige combinatie.
Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen Sherpaan & Magento.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij voor jullie Sherpaan met Magento?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts