Magento PostNL Koppeling

Op zoek naar een Magento PostNL Koppeling? Zoals u weet zijn er veel webshops die op dit moment werken met de software van Magento. Daarnaast is de dienstverlening van PostNL ook erg populair, de ontwikkeling hiervan is altijd in volle gang. PostNL heeft verschillende oplossingen die passen bij elk type onderneming.

PostNL-weekly

Wij zijn PostNL

Wij zijn de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers. We zijn een bedrijf met drie segmenten, 49.000 medewerkers en ruim tien netwerken in dertien landen. Maak uitgebreider kennis met ons bedrijf aan de hand van een aantal kerncijfers.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals. Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen Exact Globe & Magento.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij voor jullie PostNL aan Magento?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts