Paazl voor Magento

Met de Paazl verzendsoftware kunt u vervoerders snel koppelen aan uw Magento webwinkel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PostNL, UPS, DHL, Kiala, Dynalogic, Selektvracht, DPD of Fedex.

Uw klanten kiezen zelf een afleverservice die het beste past. Bijvoorbeeld aan-huis bezorging, levering op een ophaalpunt, tijdvakbeleving of verzenden naar het buitenland. U stelt eenvoudig in wanneer u welke opties en tarieven laat zien.

Paazl

Tevens maakt Paazl uw bestellingen snel verzendklaar. Alle labels kunt u direct printen vanuit uw Magento webwinkel. Track & trace codes worden verzonden naar uw klanten en u kunt zelf makkelijk de voortgang volgen. Paazl integreert labels ook in uw pakbon. Of scant uw factuur en print meteen het juiste label. Meer informatie vindt u op de website van Paazl.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij Paazl met Magento voor jullie?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts