Cargowiz voor Magento

Cargowiz is de extensie voor webshops die het mogelijk maakt sneller en efficiënter te verzenden. Deze extensie maakt het mogelijk om vanuit uw webwinkel (bijvoorbeeld Magento) een zending direct te boeken bij uw verzendpartij. Dit zonder het gebruik van de verzendapplicaties (bijvoorbeeld Parcelware) van uw partij. Het voordeel van Cargowiz ten opzichte van andere verzendsoftware is dat deze “multi-carrier” is. Dit betekent dat het mogelijk is om met één of meerdere verzendpartijen te werken vanuit één softwarepakket.

Cargowiz van Transsmart

Cargowiz is het webshop-product van Transsmart. Met innovatieve transport-boekings-software heeft Transsmart in Nederland, Belgie en Duitsland inmiddels meer dan 600 MKB klanten, die dagelijks vele tienduizenden zendingen boeken en laten afleveren in meer dan 200 landen door meer dan 160 vervoerders. De Tilburgse cloud-oplossing kan naadloos geïntegreerd worden met nagenoeg elke webshop, ERP- of warehouse management systeem.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij Cargowiz met Magento voor jullie?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts