DOCdata Magento koppeling

Op zoek naar een DOCdata koppeling? Het prijswinnende e-commerce platform Magento maakt het mogelijk krachtige webshops te bouwen. Aspecten zoals gebruikersgemak en schaalbaarheid maken Magento tot het snelst groeiende e-commerce product dat momenteel beschikbaar is.

DOCdata

Het online betaalsysteem van Docdata Payments neem voor u het gehele online betaalproces uit handen. Vanaf het punt dat uw klant de bestelling in uw webwinkel plaatst tot en met het moment dat de betalingen zijn verwerkt in uw financiële administratie. Wij verzamelen voor u eerst de gelden. Vervolgens verrekenen wij deze met de orderinformatie en boeken deze gelden op uw rekening in één periodieke geldstroom. Uiteraard voorzien van een uitgebreide rapportage. Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen DOCdata & Magento.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij voor jullie DOCdata met Magento?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts