SW retail Magento koppeling

Op zoek naar een SW retail koppeling? Het prijswinnende e-commerce platform Magento maakt het mogelijk krachtige webshops te bouwen. Aspecten zoals gebruikersgemak en schaalbaarheid maken Magento tot het snelst groeiende e-commerce product dat momenteel beschikbaar is.

King Business Software

SW Retail: van 1 winkel tot franchiseketen

Of het nu gaat om 1 winkel met alleen een kassa of een totaaloplossing voor een franchiseketen, SW-Retail levert het kassasysteem dat bij u past. Onze SW-Retail Kassasystemen kenmerken zich door eenvoud, flexibiliteit en gebruiksgemak. Schakel nu naar een hogere versnelling met onze geavanceerde kassasystemen! Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen SW Retail & Magento.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij voor jullie SW Retail met Magento?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts