Utomo Magento koppeling

UTOMO PIM, de nieuwe standaard voor product Informatie Management Systemen, is het systeem dat de centrale rol vervult voor uw product informatie management en kanalen. De koppeling tussen Magento en UTOMO PIM zorgt voor een volledig geautomatiseerde synchronisatie tussen beide systemen. UTOMO PIM staat bekend om zijn extreem gebruiksvriendelijke UI/UX en flexibiliteit. UTOMO PIM is stabiel, schaalbaal, eenvoudig en snel te implementeren. Organisaties als Philips, Universal Electronics en AOC gingen u voor.

UTOMO-PIM

UTOMO Product Information Management

  • Al uw product informatie opgeslagen op 1 centrale locatie;
  • Eenvoudig te koppelen met al uw relevante systemen (ERP, CRM, CMS, etc);
  • Verbeterde Workflow, Product Management en effectieve (internationale-) marketing en sales;
  • Consistente Product Informatie altijd up to date en altijd, overal beschikbaar;
  • Mogelijkheid om eigen modules toe te voegen en te laten ontwikkelen.

Met UTOMO PIM als basis voor uw product management zorgt u voor een optimale distributie van al uw productinformatie naar uw webshops en andere kanalen.

Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen UTOMO PIM & Magento.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij voor jullie UTOMO met Magento?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts