PIMcore Magento Koppeling

Op zoek naar een Magento Pimcore koppeling? Het prijswinnende e-commerce platform Magento maakt het mogelijk krachtige webshops te bouwen. Aspecten zoals gebruikersgemak en schaalbaarheid maken Magento tot het snelst groeiende open-source e-commerce product dat momenteel beschikbaar is. In combinatie met het open-source PIMcore systeem zorgt u voor een optimale distributie van uw productinformatie.

PIMcore Product Informatie Manager

PIMcore is een open-source PIM die een centrale rol in uw informatie management kan hebben. De koppeling tussen Magento en PIMcore zorgt voor een geautomatiseerde synchronisatie tussen beide systemen. De software staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid, klantgerichtheid en flexibiliteit.

  • Voer slechts één keer informatie in
  • Uw informatie uit al uw systemen op 1 plek
  • Efficiënter werken
  • Groeit mee met uw bedrijf
  • Te koppelen met ERP-pakketten e.d.

Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen PIMcore & Magento.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij voor jullie PIMcore met Magento?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts