Beeyond Magento koppeling

Op zoek naar een Beeyond koppeling? Het prijswinnende e-commerce platform Magento maakt het mogelijk krachtige webshops te bouwen. Aspecten zoals gebruikersgemak en schaalbaarheid maken Magento tot het snelst groeiende e-commerce product dat momenteel beschikbaar is.

Beeyond

Beeyond is als Master Data Management systeem volledig in eigen beheer ontwikkeld door Abacus. Het is een oplossing voor het beheren en muteren van de belangrijkste data in een organisatie, namelijk master data. Binnen iedere organisatie en iedere afdeling is er sprake van master data. Dat maakt dat Beeyond van grote toegevoegde waarde kan zijn, voor iedere organisatie en voor alle afdelingen binnen je organisatie. Wij helpen organisaties op weg naar een beter data management. Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen BOXwise & Magento.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij voor jullie Beeyond met Magento?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts