Op zoek naar een Magento SnelStart koppeling? Magento is het prijswinnende E-commerce platform wat het mogelijk maakt krachtige webwinkels te bouwen. Veel aspecten, zoals gebruikersgemak en uitbreidbaarheid, maken Magento tot het snelst groeiende eCommerce product dat momenteel beschikbaar is. Om dit gebruikersgemak nog verder uit te breiden zijn wij bij Guapa partner geworden met E-SS. E-SS heeft een Magento SnelStart koppeling ontwikkeld genaamd Sync-IT.

sync-it

Om gegevens in verschillende systemen automatisch actueel te houden dient er een Magento SnelStart koppeling gemaakt te worden tussen deze systemen. Met Sync-IT SnelStart kan een koppeling gemaakt worden tussen administratiepakket SnelStart Classic en diverse typen webwinkels. Dubbele administratie van artikelen klanten en orders behoort door de koppeling tot het verleden.

Kosten Magento SnelStart koppeling

De kosten van de Magento SnelStart koppeling zijn € 65,- per maand om voorraad, klanten en orders te synchroniseren tussen SnelStart en Magento. Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen King & Magento.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij voor jullie Snelstart met Magento?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts