SAP Magento Koppeling

Op zoek naar een Magento SAP koppeling? Magento is het prijswinnende E-commerce platform wat het mogelijk maakt krachtige webshops te bouwen. Veel aspecten zoals gebruikersgemak en schaalbaarheid, maken Magento tot het snelst groeiende e-commerce product dat momenteel beschikbaar is.

SAP

SAP Koppeling

Guapa koppelt eenvoudig SAP aan uw Magento webshop. SAP kan gekoppeld worden aan B2B en B2C Magento webshops, voor beide is echter wel een ander koppeling nodig. Met SAP worden alle belangrijke processen binnen uw webshop zoals bestellingen, voorraad en productinformatie realtime gesynchroniseerd. Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen SAP & Magento.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij voor jullie SAP met Magento?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts