Magento Exact Globe Koppeling

Op zoek naar een Magento Exact Globe Koppeling? Zoals u weet zijn er veel webshops die op dit moment werken met de software van Magento. Daarnaast is de boekhoudsoftware van Exact ook erg populair, de ontwikkeling hiervan is altijd in volle gang. Exact heeft verschillende oplossingen die passen bij elk type onderneming.

Dealer4Dealer

Onze partner Dealer4Dealer is ingesprongen op een kans in een ontwikkeling die de software van Exact en Magento op dit moment doormaken. Dealer4Dealer is een Exact leverancier die werkt vanuit de stad Groningen. Vanuit hun locatie in Groningen word dagelijks gewerkt aan ontwikkelingen van klant applicaties en de ondersteuning van ICT services voor hun relaties.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals. Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen Exact Globe & Magento.

Linq5 heeft met het concept Dealer4Dealer een Magento applicatie gelanceerd waarmee na enige aanpassingen in zowel Exact als in Magento een koppeling kan worden gerealiseerd. Op deze manier kunt u alle verkoopboekingen, klantgegevens en zelfs de voorraadadministratie gemakkelijk en snel synchroniseren en heeft u altijd een actueel overzicht in zowel Magento als in Exact.

Op deze wijze kunnen zelfs de traditionele Exact organisaties gemakkelijk en goed de lopende webshop integreren in hun bedrijfsproces zonder daar al te veel wijzigingen in door te voeren. Op deze manier wordt het toevoegen van een webshop aan uw organisatie geen last maar een lust!  Zonder hoge kosten een webshop integreren en online uw succes vinden, wie wil dat niet?

Wij hebben de brochures voor u op een rijtje gezet. De prijzen die worden genoemd zijn de prijzen die u bij ons betaalt voor het afnemen van de Magento en Exact koppeling. Wij verzorgen samen met u en met Dealer 4 Dealer © de koppeling van uw Magento en Exact licenties.

Lees meer over de Magento & Exact koppeling op de website van Dealer4Dealer ©

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij uw Exact globe aan Magento?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts