Microsoft Dynamics AX/NAV Magento Koppeling

Op zoek naar een Magento Microsoft Dynamics AX/NAV koppeling? Het prijswinnende e-commerce platform Magento maakt het mogelijk krachtige webshops te bouwen. Aspecten zoals gebruikersgemak en schaalbaarheid maken Magento tot het snelst groeiende e-commerce product dat momenteel beschikbaar is.

Microsoft Dynamics Koppeling Magento

Microsoft Dynamics AX/NAV

Guapa koppelt eenvoudig Microsoft Dynamics AX/NAV aan uw Magento webshop. Synchroniseer belangrijke data realtime zoals ordergegevens, productgegevens, voorraden en prijzen tussen Microsoft Dynamics AX/NAV en uw Magento webshop. Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen Microsoft Dynamics AX/NAV & Magento.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij Microsoft Dynamics AX/NAV met Magento voor jullie?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts