AFAS Magento Koppeling

Op zoek naar een Magento AFAS koppeling? Het prijswinnende e-commerce platform Magento maakt het mogelijk krachtige webshops te bouwen. Aspecten zoals gebruikersgemak en schaalbaarheid maken Magento tot het snelst groeiende e-commerce product dat momenteel beschikbaar is. De Magento Community Editie is gratis te downloaden onder de open source OSL 3.0 licentie en de basis van de Magento productlijn. Deze versie is aan te bevelen als je een (ervaren) webdeveloper bent. Ondersteuning voor deze versie komt vanuit de Magento community zoals Dutchento, het bedrijf achter Magento zelf biedt geen officiële ondersteuning voor het project maar er zijn veel Magento bedrijven waar je terecht kan voor hulp.

Afas Magento koppeling

AFAS Software

Met AFAS Software kunt u belangrijke processen binnen uw organisatie zoals administratie, financiën, personeelszaken en logistiek automatiseren. De koppeling tussen Magento en AFAS Software zorgt voor een geautomatiseerde synchronisatie tussen beide systemen. De software staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid, klantgerichtheid en flexibiliteit. Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen AFAS & Magento.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij voor jullie AFAS met Magento?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts