Spotler | E-mail marketing automation

Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software genaamd MailPlus en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om succesvol te starten en daarna meer rendement te halen uit deze kanalen. Uiteraard worden gebruikers getraind en kunnen zij terugvallen op realtime support als zij er zelf even niet uitkomen.

Spotler is ISO 27001 gecertificeerd, waarmee Spotler aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging voldoet. Dit betekent voor gebruikers van MailPlus o.a. veilig werken met klantdata. Spotler is ontstaan na het samengaan van de bedrijven Blinker en MailPlus.

In één oogopslag

✓  Opgericht in 2004
✓  240+ partners
✓  2.700+ klanten
✓  5.000+ gebruikers
✓  Meer dan 6 miljard afgeleverde e-mails
✓  Beste e-mail service provider Emerce 100
✓  ISO 27001 certificaat
✓  Lid DDMA
✓  Business partner Thuiswinkel.org

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij Spotler met Magento voor jullie?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts