Mailplus voor Magento

Voor Magento heeft Mailplus een speciale koppeling ontwikkeld. Wanneer je een Magento webwinkel hebt en de e-mailmarketing naar een hoger niveau wilt brengen, dan is Mailplus eCom een geschikte keuze. Kies de producten die je in jouw nieuwsbrief wilt tonen en sleep ze in het speciale template. Met Mailplus zie je na het verzenden tot hoeveel conversies de mailing heeft geleid. Er bestaan twee varianten van MailPlus eCom: Business en Enterprise. Voor elke klant is er een MailPlus eCom oplossing beschikbaar.

MailPlus eCom schema

Mailplus

Met Mailplus maak je e-mail campagnes die geavanceerd en professioneel zijn. Allemaal vanuit één omgeving. Creëer een bericht, selecteer de doelgroep en verstuur de mailing. Met Mailplus analyseer je gemakkelijk de resultaten en leer je hoe je jouw communicatie kunt verbeteren. Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen Mailplus & Magento.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij Maillplus met Magento voor jullie?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts