Copernica voor Magento

Copernica is de Nederlandse softwareontwikkelaar van de e-mail marketingoplossingen Marketing Software, MailerQ en ResponsiveMail.com

Copernica partner Guapa

Copernica Marketing Software

Met de krachtige marketingsoftware van Copernica zet je zelfstandig e-mailmarketingcampagnes, webpagina’s, mobile en automatische campagnes op. Automatiseer en beheer alle contactmomenten vanuit één applicatie en behoud volledige controle over:

  • De data: verrijk continu je relatiegegevens
  • De kanalen: gebruik e-mail, web, mobile, social & print
  • De content: creëer en beheer je eigen content

Koppel jouw e-commerce platform aan Copernica Marketing Software met een van de integraties en volg gemakkelijk verlaten winkelwagens op, verzend campagnes op basis van interesses, beloon loyale klanten en heractiveer inactieve relaties.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij Copernica met Magento voor jullie?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts