Bronto voor Magento

Bronto is de # 1 e-mail marketing provider in de Internet Retailer Top 1000. Met een geavanceerde marketing automation engine en oplossingen voor het winkelwagentje onbeheerd achterlaten, post-aankoop campagnes en krachtige e-commerce integraties, is Bronto de nr 1 commerce marketing provider.

Meer dan 1400 merken wereldwijd vertrouwen op Bronto om hen te helpen inkomsten te werven door middel van gerichte en data-driven e-mail, mobile en social marketing.

Bronto Marketing Software

Bronto Software, a NetSuite company (NYSE: N), provides a cloud-based commerce marketing automation platform to mid-market and enterprise organizations worldwide. Bronto is the number one ranked email marketing provider to the Internet Retailer Top 1000, with a client roster of leading brands worldwide, including Vince Camuto, Lucky Brand, Theory, Björn Borg and Christopher & Banks.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij Bronto met Magento voor jullie?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts