HubSpot Magento koppeling

Op zoek naar een HubSpot koppeling? Het prijswinnende e-commerce platform Magento maakt het mogelijk krachtige webshops te bouwen. Aspecten zoals gebruikersgemak en schaalbaarheid maken Magento tot het snelst groeiende e-commerce product dat momenteel beschikbaar is.

King Business Software

HubSpot magazijnbeheer voor het MKB

Integratie van Magento en HubSpot helpt bij het verhogen van online verkopen, het activeren van nieuwe klanten en vergoten van herhaal aankopen bij bestaande klanten. De koppeling synchroniseert alle klantgegevens en attributen van uw Magento webshop.

Samen zorgen de gecertificeerde consultants en developers van Guapa voor optimale resultaten voor haar relaties. Wij bouwen maatwerk koppeling zo ook tussen HubSpot & Magento.

Guapa B.V.

Guapa gelooft in het makkelijker maken van e-commerce en biedt daarom Magento E-commerce oplossingen aan. Door de nuchtere klantgerichte aanpak, de jarenlange ervaring en door open te staan voor feedback van relaties, is Guapa in staat om verwachtingen te overtreffen. De klant staat centraal en de communicatielijnen zijn kort door te werken met een vast team van professionals.

Magento Enterprise Partner

Guapa is sinds 2011 partner van Magento en vanaf april 2014 Magento Enterprise Solution partner. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij behoren tot een select aantal bureaus die door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Enterprise licentiehouders.

Koppelen wij voor jullie HubSpot met Magento?

Kom vrijblijvend in contact met ons team van experts